goed doel

❤️ Mondkapjes voor het goede doel! ❤️

Iedereen die met het OV reist moet nu mondkapjes dragen. En natuurlijk is het dan fijn als je niet elke keer een mondkapje weg hoeft te gooien na gebruik, maar het kunt wassen.

Als je op internet zoekt op stoffen mondkapjes zie je dat allerlei designers en winkels erop inspelen dat mensen een uniek of leuk of mooi mondkapje willen dragen. En de prijzen liegen er niet om.

Voor iedereen die op zoek is naar betaalbare mondkapjes en meteen een goed doel wil steunen heb ik een tip:

Ik schreef al eerder over Elisah . Zij heeft een levensreddende operatie nodig in Barcelona. De situatie is zeer urgent geworden en inmiddels is er een operatiedatum gepland in september. Alleen het benodigde bedrag is nog lang niet opgehaald. Er moet, uit mijn hoofd gezegd, nog iets van €60.000 worden ingezameld! Dat is veel geld in korte tijd.

Inmiddels lopen er meerdere acties om geld in te zamelen voor haar. Mondkapjes verkopen is daar één van.

Wat kun jij doen?
mondkapjes bestellen! Je kunt mailen naar aanminofmeer@gmail.com. Je krijgt dan van mij contactgegevens waarmee je kunt bestellen.
dit bericht delen
doneren: save elisahs life
– helpen : als jij ervaring met crowdfunding hebt is je hulp zeer welkom.
– de Facebook-pagina Save Elisah’s life liken, hun berichten delen en je vrienden uitnodigen om deze pagina te liken.

Elisah is al lang bezig met geld inzamelen, de situatie is zeer nijpend en het inzamelen gaat te traag. Stel je eens voor dat je dag in dag uit in bed ligt, te hopen dat je het redt tot september.

Dergelijke operaties worden tot op heden niet vergoed. Daar kunnen we ons over opwinden maar dat is een andere strijd voor een ander moment. Wat we nu wél kunnen doen is mondkapjes bestellen. Of doneren, je hulp aanbieden en/of haar boodschap verspreiden.

PS. De eerste bestelling is binnen! Wie volgt?

7 gedachten over “❤️ Mondkapjes voor het goede doel! ❤️

  1. Je bent zo’n lieve en warme vrouw. Zo ziek zijn en dan toch nog energie gebruiken om anderen te helpen. Ik heb geen mondkapjes besteld maar een donatie gedaan. Zal het bericht verspreiden en heel hard hopen dat het goed komt.

    Geliked door 1 persoon

  2. Wil je mij de gegevens om de kapjes te bestellen doorgeven Martine.
    Om in jouw situatie niet alleen aan de mensen in je kring te denken maar tevens openstaan voor anderen!! Je bent een geweldig sterke, sociale vrouw❤️

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s