Sites en blogs over ME

Nieuwssites/informatie

Anil About ME

Groep ME Den Haag

Health Rising

HeerenMeester

ME Centraal:
is een kennisplatform over ME. Er verschijnen alle dagen van de week (soms zelfs twee keer per dag):
– vertalingen van wetenschappelijke artikelen
– columns van patiënten
– posts met kunst gerelateerd aan ME
– nieuws over ME gerelateerde ontwikkelingen
– ervaringsverhalen van patiënten over bijvoorbeeld schadelijke behandelingen of met het uwv
facebookpagina: ME Centraal

ME-Gids.net
‘ME-Gids.net is een informatieve en interactieve website over ME die vaak gepaard gaat met secundaire fibromyalgie. De website staat voor een aanpak op basis van feiten, m.a.w. een biomedische aanpak’.

ME/CFS Skeptic (Engelstalig)
“What I aim to do in this blog, is to weigh the evidence and see what holds up after closer scrutiny. I hope this helps other patients to make sense of things. Living with ME/CFS can be quite overwhelming because of the many controversies and conflicting views surrounding the illness.”

The ME Global Chronicle

Tom Kindlon

Blogs

Nederlands

Judith Schrijft
Leven met Lepels
Toet
Marieke
ME-Anderen
ME on the pea
MEer van Rosa

Engelstalig
Anna/ ME, Myself and I
Chronically Hopefull
Chronically Rising
Mindfully Evie
Whitney Dafoe