katten

Een stem voor Villa Vacht

Zoals bekend ben ik een grote kattenliefhebber. Ik steun sinds een tijd Villa Vacht met een maandelijkse donatie. Dit is een opvang voor katten die allemaal iets mankeren, meestal iets op neurologisch gebied. Villa Vacht is een kleinschalige opvang en geheel afhankelijk van donaties. Elke euro is welkom omdat ze daar de hoge dierenartskosten mee kunnen betalen en soms noodzakelijke verbouwingen kunnen bekostigen.

Op dit moment kun je via Serieus Request voor Dieren stemmen op Villa Vacht en vele andere kleinere organisaties en stichtingen die bezig zijn met dierenwelzijn. Degene met de meeste stemmen kan een project realiseren of activiteiten uitbouwen omdat met het winnen een mooi geldbedrag gemoeid is.

Draag jij katten een warm hart toe en wil je Villa Vacht steunen? Stem dan op Villa Vacht. Een stem kost je helemaal niets, behalve 5 seconden van je tijd! Of overweeg eens een donatie! Onderstaande video toont hoeveel verschil Villa Vacht in het leven van een kat kan uitmaken.

Voor meer informatie kun je natuurlijk ook even op de site kijken: http://villavacht.webs.com/

8 gedachten over “Een stem voor Villa Vacht

 1. Hoi Martine, zou je een link naar de actie willen zetten want op de site van Serious Request kan ik het niet echt vinden? Ben waarschijnlijk blind. 🙂

  Like

 2. Hahaha dank je, ook ondertussen al zelf gevonden.
  Weet je trouwens ook dat je je gift 100 % aftrekbaar kan maken middels een schenkingsformulier van de Belastingdienst? Moet je wel vijf jaar achtereen hetzelfde schenken. Ik ga het zelf ook doen voor Dierennood, een stichting voor hulp aan projecten in het buitenland. Het mooie van deze kleine stichtingen, net als Villa Vacht is dat kleine schenkingen ook al veel kunnen doen. Dit in tegenstelling tot veel goede doelen waar veel aan de strijkstok blijft hangen helaas.

  Like

 3. Geweldig Martine, wat een film! Ik heb zelf ooit een kat gehad met een verlamming nadat iemand op haar is gaan springen/zitten!!!! Door veel oefenen heb ik haar weer aan het lopen gekregen. Heel bijzonder vond de dierenarts dat, net als de mensen van Villa Vacht veel energie en liefde er in stoppen. Ik steun Villa Vacht al door jou. Wat ben je toch een bijzondere vrouw. Ik zat met tranen te kijken naar Ouzo.

  Like

 4. ik heb eens een katertje meegenomen uit Portugal, ook verlamd doordat zijn moeder ziek is geweest tijdens de zwangerschap, hij heeft in Nederland nog maar 2 maanden geleefd, maar toch was deze tijd kostbaar voor ons en Ribus. We hebben 25 jaar! een kat gehad die na een aanrijding haar heupgewricht was kwijtgeraakt, ze heeft nadat ze opnieuw had leren lopen zelfs nog in bomen geklommen. twee jaar geleden is Nora van ouderdom overleden. Nu woont Heino bij ons met een geamputeerde voorpoot na kanker, zijn baasje wilde hem niet meer. Hij loopt trap, vangt vlinders in de tuin en geniet met volle teugen van het leven. Ook een rode kater die 10 jaar bij ons heeft gewoond en blind is geworden, kon goed bij ons wonen, als we maar zorgden voor geen obstakels of meubels op een andere plek, Ons hondje is de laatste twee jaar van haar leven doof geweest, ook een uitdaging, maar met liefde en geduld kun je veel oplossen.. haar naam was Bieke… ik gebruik haar naam als ik een berichtje achterlaat ter ere aan haar.. Bieke

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s