gezondheid

Kun jij €5 missen?

Aanstaande zondag wordt in Grootebroek een concert georganiseerd ten bate van ME patiënten door René Robert, die dit jaar al meerdere acties op touw zette om geld in te zamelen en bekendheid voor het lot van ME-patiënten te genereren.

De opbrengst gaat naar de Open Medicine Foundation dat biomedisch onderzoek doet naar de oorzaak van ME. Zelf kan ik niet gaan, dit is niet haalbaar voor mij, maar ik heb wel gedoneerd. Het mooie is dat de opbrengst wordt verdrievoudigd door twee weldoeners.

Misschien wil jij ook een donatie doen? Je helpt ons er enorm mee. Onderzoek naar ME is hard nodig, laat ons niet in de kou staan! Wij willen beter worden en weer aan het leven deelnemen.

Meer informatie over het concert of hoe je kunt doneren is verkrijgbaar bij ME-Centraal.

Ik krijg net een mail dat het nummer op de site van ME Centraal niet correct is. Het juiste nummer, wat René Robert zelf deelde is:
NL 33 INGB 06 56789 336 t.n.v R.Robert

Delen wordt zeer gewaardeerd.

8 gedachten over “Kun jij €5 missen?

 1. Het klopt toch. Het werd 2 maal geweigerd en bij de derde poging lukte het wel. Mijn donatie is onderweg. Ik hoop dat er veel mensen doneren voor onderzoek en mogelijk misschien medicatie om ME patiënten te helpen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik had de actie al eerder voorbij zien komen en dacht dat ik niks kon bijdragen met mijn krappe beurs.. De titel van dit stukje heeft me over de streep getrokken : 5 euro kan ik wel missen! En alle beetjes helpen toch!? Ik heb nota bene zelf ME , dus ik ben blij dat ik íets kan doen..

  Geliked door 1 persoon

 3. Lieve Martine,
  Dit is bijzonder!
  Ik heb het stukje over het concert gelezen en ineens drong het tot me door; de man die dit organiseert, is de man die ik deze zomer regelmatig zag lopen met die grote vlag, in de hitte hier in de polder.
  Een keer heb ik hem aangesproken om te vragen wat er op die vlag stond en mijn waardering voor zijn doel, de vierdaagse lopen om meer bekendheid te geven aan ME, uitgesproken.
  Naar het concert gaan kan ik niet, doneren wel. Toen ik het aan mijn man vertelde, zij hij gelijk dat ik ook maar namens hem geld moest overmaken. Dat ga ik nu meteen doen.
  lieve groet,
  Harma

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja klopt, dat is dezelfde. Hij nam een tijdje geleden contact met mij op naar aanleiding van mijn blog. Zijn nichtje is overleden aan ME en dit jaar doet hij van alles om bewustwording te kweken en geld in te zamelen.
   Hartelijk dank voor de donaties 😍!

   Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s