Geen categorie

De week

Het was een rustige en wat saaie week maar juist dat maakte dat ik goed kon bijtanken. Ik heb veel geslapen, gerust en gelezen.

Puber was naar New York en keerde vanmorgen weer terug op het nest.

Ik probeer even de week terug te draaien en me te herinneren wat ik deed, maar nee, ik deed niets. Met uitzondering van een probeeractie, een plan om mijn spieren toch wat te trainen. Ik zal daar later iets meer over vertellen.

Al met al trek ik inmiddels wel iets bij en ik hoop binnenkort weer wat regelmatiger te schrijven. Ik heb veel boeken gelezen die een review verdienen. We zijn bezig de hypotheek om te zetten. En zo zijn er nog wel meer schrijvenswaardige onderwerpen.

Maar voorlopig zit ik vandaag in de zon, met een boek van 700 pagina’s. Dat is voor nu blijkbaar belangrijker 😚.

9 gedachten over “De week

  1. Over het slapen gesproken. Ik heb met het voorjaar 5 verzwaringsdekens gemaakt. Een heel werk, poeh .Er zit wat autisme in de familie en voor de overprikkeldheid schijnt het goed te zijn. Ik slaap nu ongeveer 3 maanden met zo’n deken en ik slaap zoveel beter. Anders was ik om de 2 uur wakker en moest ik even naar de wc. Nu slaap ik uren achter elkaar en veel dieper. Ik kan alles overdag wat beter hebben en ik ben niet zo gauw moe. Ik kan ook niet uren achter elkaar bezig zijn, steeds met grote pauzes ertussen, maar het is toch een stuk beter en rustiger in mijn hoofd. Ik ben benieuwd of dit zo blijft. Ik hoop het. Had jij, Martine, al eens van verzwaringsdekens gehoord ?

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s