gezondheid

Van A naar B

Meestal trekt mijn lichaam een volledig eigen plan en pakken zaken anders uit. Door de ME reageert mijn lichaam vaak extreem. Dingen die we bedenken om verbetering te bereiken werken vaak niet of juist averechts. Daarom is het zo heerlijk om te merken dat sommige dingen wel gewoon voorspoedig kunnen lopen. Het hele traject bij de orthodontist was één rechte lijn – een lange lijn van twee jaar en negen maanden – van scheef naar recht.

Vandaag ging de beugel er uit. Sodeju wat ben ik blij en wat was dit de investering waard. Nog even in herinnering hoe het was:

En dan nu het resultaat, taadaa!:

Ga ik nu even plat want ik ben helemaal hieper de pieper in mijn hoofd van blijdschap en het gillende geluid van de polijstmachine bij de ortho….

36 gedachten over “Van A naar B

 1. Stralende lach , en ik bewonder je doorzettingsvermogen , want meer dan twee en een half jaar is niet niks! ( Ik kreeg instant kippenvel toen ik las ‘ gillende geluid van de polijstmachine’ , brrr… daar gaat m’n tinnitus van op hol , van dat soort geluid in de mond ) . Maar nogmaals , hoera en geniet van je appeltje als je eraan toe bent .

  Geliked door 1 persoon

 2. Prachtig resultaat! Absoluut de investering waard. Mijn dochter heeft nog minimum een jaartje beugel dragen te gaan. Ze kijkt ook al uit naar de dag dat ze er eindelijk van verlost is.

  Geliked door 1 persoon

 3. Geen gemakkelijke tijd maar mens wat ziet je gebit er nu prachtig uit . Wees maar trotst op jezelf ,je doorzetting vermogen en je prachtige glimlach !
  Elisabeth

  Geliked door 1 persoon

 4. Prachtig Martine en petje af voor je doorzettingsvermogen. Ondanks al je andere ellende heb je dit doorgezet, en zo’n lange tijd is niet niks zeg. Resultaat is prachtig!
  Carola

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s