gedrag

klacht – maak van je hart geen moordkuil

Beste mensen,

Graag wil ik een opmerking maken over uw vervoerder DHL. Eerst kwam DHL niet op de afgesproken dag langs. Wij waren met drie man thuis en toch beweerde de vervoerder dat ze het hebben aangeboden en dat er niemand was.

Vervolgens wordt vanavond de rolstoel in doos op mijn stoep neergekwakt. De doos was gescheurd en van boven open.

Op mijn opmerking dat dit er wel heel erg gebutst uitzag, kreeg ik als antwoord dat dit zojuist was gebeurd.

Dan nog, zo ga je niet met andermans spullen om.

Voordat ik nog wat kon zeggen sjokte meneer al weer weg.

Nu heb ik dit al vaker meegemaakt met DHL. Maar nog nooit eerder zo’n grote dure bestelling gedaan die door DHL werd afgeleverd. Ik wilde hier toch iets van zeggen.

U verkoopt hulpmiddelen waar mensen van afhankelijk zijn, die heel belangrijk voor uw kopers zijn en uw vervoerder gaat daar heel onzorgvuldig mee om.

De rolstoel was wel in goede staat en ik ben er blij mee.

Met vriendelijke groet,

Min of Meer

 

8 gedachten over “klacht – maak van je hart geen moordkuil

 1. Erg hoor dat ze zo met spullen omgaan en ook nog zeggen dat er niemand thuis was toen ze het de eerste keer aanboden. Dat hebben wij ook meegemaakt, dat ze iets aangeboden hadden en zeggen dat wij niet thuis waren, dat waren we wel, alleen regende het op dat moment heel hard en meneer had geen zin om de auto uit te komen….
  Fijn dat de rolstoel uiteindelijk in goede staat is afgeleverd en ik hoop dat je er héél veel plezier van hebt!

  Geliked door 1 persoon

 2. Nou ja schandalig om zo met mensen en hun bestelde spullen om te gaan .Maar ik ga ervanuit dat je het hier niet bij laat zitten . Zelf nooit problemen met DHL ,Bijna altijd dezelfde bezorger ,keurig op tijd en heel beleefd .Ook worden pakjes evt bij buren bezorgd en ook wij nemen dat regelmatig aan voor buren .Gelukkig was je rolstoel in orde en ga je genieten om meer leuke dingen te kunnen doen .

  Geliked door 1 persoon

 3. Klagen heeft weinig zin is onze ervaring. Wij vonden vorige week zaterdag een briefje in de brievenbus met de tekst…….Pakketje ligt rechts onder de bosjes. Ook wij waren thuis trouwens.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hier dezelfde ervaring met DHL. Hier waren de buren gelukkig ‘wel’ thuis. Ik was gewoon thuis, maar de bezorger was alweer vertrokken.

  En hoe zit ie?

  Ik zie een rolstoel al een hulpstuk, net als je scooter en je elektrische fiets. Misschien maakt dat de drempel wat lager? Veel plezier ermee! Grtjs, Astrid C.

  Like

 5. Bij ons is DHL geweldig. Supercorrect. Een alleraardigste mevrouw die zo vrolijk is en je een hele fijne dag wenst, dat ik daarna altijd zingend de dag doorga.
  PostNL leverde hier een tijdje (altijd op vrijdag) pakketten af die ze gewoon voor de deur neerzetten (zonder aan te bellen). Weekendje weg? Gewoon pech, pakketje verregend. Klacht ingediend, bezorger ontslagen en de “baas” is persoonlijk bij ons langs gekomen om excuses aan te bieden. Nu is alles weer als vanouds.

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s