Geen categorie

Lang leve Google translate

Besten Meneer,

Dankjewel voor uw bericht. 

Zie ik. Het lijkt me dat wanneer u heeft uw bestelling geplaatst hebben we geen vooraad voor. Nu hebben we wel. 

Wilt u uw pakketje nog? Ik verwacht het zal ons magazijn verlaten deze week. 

Het spijt me voor het verdraging met uw artikel. 

Als u wilt uw pakketje niet meer dan kunnen we u een terugbetaling geven. 

Met vriendelijk groet, 

10 gedachten over “Lang leve Google translate

 1. Jaaaaa, ik zit vaak aan de andere kant. Doe veel zaken met Amerika en daar komen ook de nodige problemen bij kijken. Heb gewoon middelbare school engels en dan gebruik ik ook een vertaalprogramma als ik hele verhalen moet gaan houden over de voordelen van de ene shipper, tegen de kosten van de andere bijvoorbeeld.
  Dan heb ik soms zo´n zin ingetypt…….en kijk ik er naar…….en denk ik……kweetnietofditnouhelemaalgoedengelsis 🙂
  Maar ja, zij spreken of schrijven geen woord nederlands, dus moet het toch maar zo! Ze begrijpen me in ieder geval prima, ook al lachten ze zich misschien helemaal achterover bij sommige zins opbouwen 🙂

  Groetjes Carla

  Geliked door 1 persoon

  1. Trouwens, ik was gisteren in A’dam en blijkbaar is het tegenwoordig zo dat in al die modeketens Engels als voertaal geldt. Handig natuurlijk als je met heel veel nationaliteiten werkt en er volop toeristen winkelen. Maar omdat niet iedereen als moedertaal Engels heeft rammelt dat ook aan alle kanten. Echt, dan hoor ik nog liever gebrekkig Nederlands (klinkt wel schattig) dan gebrekkig Engels 😊

   Geliked door 1 persoon

 2. Soms ontkom je niet aan google translate (mijn Hongaars is nogal beroerd en hun Engels en Nederlands ook…). Het is dan de truuk om wat je vertaald nog even terug te vertalen in het Nederlands. Anders zeg je echt hele rare dingen soms (en dan nog)

  Ach… de moeder van leenkind praat steenkolen – Nederlands en ik praat gewoon eenvoudige, soms rammelende zinnen terug. Maar we verstaan elkaar best goed!

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s