algemeen

Rust

Even een klein berichtje. Het is hier even stil gevallen. Op zich heb ik geen grote terugslag maar er is hier (voor mijn doen) zo veel gebeurd dat mijn hoofd te vol is om stukjes te schrijven. Een weekend weg naar Gent, de tentoonstelling, de onzekerheid over de baan van M. en niet te vergeten de reparatie van lekkage in de badkamer maken dat mijn bord meer dan vol is.

Dus. Dat dus!

19 gedachten over “Rust

 1. Een kort berichtje van mij terug.
  Al met al vind ik dat je je er manhaftig doorheen geslagen hebt. Ik heb je berichten gevolgd en ik heb veel bijgeleerd over de ziekte ME. Al die mensen die in stilte hebben geleden, al die jaren. Dat was geen kattenpis om over te lezen. Ik denk dat het niet voor niks is geweest, dat je er al die jaren over geschreven hebt.
  Ook niet leuk, de situatie van je man op het werk. Afwachten en meebewegen. Zo wachten we wat af in het leven, nietwaar. Gelukkig zijn katten geduldig 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat snap ik, het is ook niet niks, maar zo fijn voor je dat je naar Gent hebt kunnen gaan…én dat je een niet ál te grote terugslag hebt. Doe rustig aan!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik wens je veel uurtjes met warme rustgevend knorrende kattenlijfjes tegen je aan. Ik hoop dat het leven weer in rustiger vaarwater komt binnenkort.
  Lekkage, Gent en mogelijk baanverlies is ook veel. Van alleen lekkage krijg ik (geen me) al vlekken in mijn nek. Ik kan me er, dankzij jouw stukjes, een beetje een voorstelling van maken wat de impact op jouw leven is, al vermoed ik dat ik die impact alsnog onderschat.

  Dikke knuffel van onze angst&aanloopkat Loki, en een aai voor jouw kanjers van mij.
  Marianne

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s