algemeen

Relaxt

Dat was het toverwoord deze week. Ik voel me een stuk relaxter nu ik fysiek weer wat opkrabbel. De financiële meevallers dragen natuurlijk ook bij aan een relaxt gevoel. Ik kreeg de uitslag van mijn mammogram die ik liet maken in het kader van de tweejaarlijkse oproep. Alles was oké, da’s óók fijn. En zelfs kat Smoes is super relaxt. Al na een kleine week pillen slikken voor zijn schildklier zien we een groot verschil. Hij is weer veel rustiger.

En tot slot: we halen ook opgelucht adem omdat M. zijn baan houdt! Ik snap heus wel dat dit geen garanties biedt. Ze zijn immers bij zijn werkgever eeuwig aan het reorganiseren maar voor nu zitten we weer uit de wind.

Fijn weekend allemaal!

14 gedachten over “Relaxt

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s