algemeen

Stil en inspiratie

Het is wat stil hier de laatste tijd. Dat heeft zo zijn redenen. De toestand van de wereld in het algemeen, op microniveau mijn eigen haperende gezondheid en een kat die maar niet beter wil worden, het schiet allemaal niet zo op.  Het is zoals het is. Neemt niet weg dat ik me ondanks de stilte wel laat inspireren door anderen. Ik zoek naar fijn en positief nieuws op het net. Ik lees me met een sneltreinvaart door de boeken van Fitz en de Nar heen (een na laatste boek nu uit, nu beginnen in het laatste deel, maar dat stel ik even uit want daarna is het op….) Maar inspiratie vind ik ook op aflosgebied,want aflossen gaat gewoon door. Nog  een kleine week en we kunnen weer een aflossing doen, de laatste van dit jaar! Op het blog van Juul staat vandaag een interessant artikel dat gelezen moet worden door iedereen die iets vindt van het aflossen van hypotheken en vooral door mensen die nog steeds beweren dat het beter is ondanks extra aflossen toch nog een restschuld op je huis te houden.

Ga ik me nu weer even verder opladen…

3 gedachten over “Stil en inspiratie

  1. Ik lees (en leef) al heel lang mee (sinds het Spaarcentje tijdperk). De kattenverhalen vind ik heel erg leuk al heb ik zelf geen katten (wel altijd gehad als kind). Niet om de katten de schuld te geven maar ik vroeg mij af of u u ook hebt laten test op toxoplasmose http://www.medicinejournal.co.uk/article/S1357-3039(06)00197-6/abstract?cc=y= Wij zijn allemaal daarvoor gewaarschuwd tijdens de zwangerschap vanwege het gevaar voor het ongeboren kind maar ik lees de laatste tijd best veel in de (engelse) kranten hierover en hoe het misschien toch bij sommige voor chronische problemen kan zorgen http://www.telegraph.co.uk/news/health/3347248/Forever-sick-thanks-to-a-cat.html

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s