algemeen

Opladen, zo doe ik dat

Ongetwijfeld ben ik niet de enige die op dit moment behoefte heeft aan wat afstand nemen. Vlasje schreef er ook over. Zij houdt een nieuws- en tv-dieet waarbij ze heel beperkt het nieuws tot zich neemt. Ik doe dat ook. En ik besteed vooral wat meer aandacht aan ontspanning. Ik probeer het me heel bewust wat gezelliger en fijner te maken. Ga net iets langer onder een douche staan. Doe net wat gemotiveerder mijn ademhalingsoefeningen. Maak een grote pan soep. Lees veel.

Uit! Nog maar 1 te gaan uit deze serie ;-(
Een andere schrijver als tussendoortje
Pompoensoep

lekker spelen met mijn nieuwe smartphone
Smoes met een weer groeiend abces
Gescharrel tussen Gerrie en mij

demonstratie van Moos en Smoes ‘ontspannen doe je zo’

Zo voel ik me al snel weer een stuk beter, in ieder geval rustiger. Nu ga ik me nog goed rustig houden omdat we morgen weer met Smoes naar de dierenarts moeten. Het abces gaat maar niet weg. Ik denk dat er iets in de wang zit, dus ik hoop eerlijk gezegd dat ze morgen kunnen snijden.

Voor wat betreft mijn nieuwe smartphone: ik had een hele ouderwetse met heel weinig geheugen. Dus als iemand mij een appje stuurde met foto of überhaupt veel appjes, liep mijn hele telefoon vast. Omdat dit toch wel heel erg irritant werd, kocht ik een andere, dezelfde als S. heeft, zodat hij mij fijn alles kon uitleggen. Want de nieuwe is veel sneller en met veegscherm. Mijn oude toestel had nog een ouderwets toetenbord met drukknoppen dus het is even wennen.

Enige tijd geleden meldde Daantje die tegenwoordig bij C.oolblue werkt, dat dit bedrijf 2e kansjes verkoopt, zoals dat genoemd wordt. Dit zijn nieuwe producten die retour zijn gestuurd, soms omdat de klant toch iets anders wilde en wellicht ook omdat soms een verpakking beschadigd aankomt. In ieder geval producten die uit coulance zijn omgeruild maar waar niets mis mee is. Dat wordt met grote korting uiteindelijk weer verkocht. Met de smartphone die ik uitzocht scheelde me dat €30 op de nieuwprijs. Het loont dus zeer de moeite daar eens te kijken als je op zoek bent naar iets. Deze spullen worden op M.artplaats aangeboden onder de zoekterm Coolblue Tweedekans.

Fijne dag!

9 gedachten over “Opladen, zo doe ik dat

 1. Ja gek word je van al die nare berichten hè? Ik kijk liefst helemaal niet maar mijn man wil het wel zien dus dat is lastig.
  Ik lees nog steeds hier hoor maar reageer niet altijd…

  Lieve groet, Marga

  Like

 2. Ja ik ben ook op een nieuws dieet al een hele tijd hoor, veel beter voor je gemoedsrust. Het wil niet zeggen dat ik niet mee leef, dat doe ik dus wel. Ook probeer ik op eigen wijze goed te doen in de wereld waar ik kan. Het is lastig 😦

  Like

 3. Ik ben ook op nieuws-dieet… Is echt even nodig, anders rennen die gedachten alle kanten op (niet goed voor je (nacht)rust). Dus ook hier even geen krant en geen tv… Groet, Anna

  Like

 4. Wat een gezellige foto's. Ik hoor de poezen en jou bijna spinnen haha.
  We moeten ons het inderdaad maar gezellig, warm en knus proberennte maken en dat ook verspreiden naar onze omgeving.
  Voor veel mensen is dit toch al niet de favoriete tijd van het jaar en dan nog alle nieuws-ellende erbij……het kan ook teveel worden.
  Ik geniet iig van de sfeer die dit blogje uitstraalt :-).
  Veel succes met Smoes. Het komt vast goed.

  Like

 5. Het informatiedieet, daar ben ik ook heel erg van. De media kunnen de boel zo opnaaien, zoveel angst en woede aanwakkeren…
  Gisteren gaf ik de vissen van meneer F. eten (hij is een maandje op reis) en vond daar de NRC Weekend op de mat. 'Hé, gezellig', dacht ik naief, de weekendkrant, die neem ik fijn mee naar huis. En ja hoor, daar gaan we weer, wat zijn de koppen: 'Europa strijdt tegen de angst', en 'Opwarming van de aarde: apocalyps in slowmotion'. Ik heb hem meteen in de oud-papierbak geflikkerd. Mijn idee van een leuk weekend ziet er heel anders uit, inderdaad meer iets met mooie boeken, een pan soep en een hete douche.

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s