algemeen

Zaterdag

Niet veel gedaan deze week maar in mijn hoofd des te meer. Er stonden geen afspraken in de agenda anders dan de B12-injecties. Ik ging één keer naar de toko en de bibliotheek en verder deed ik niets. Dinsdag gebeurde er iets dat nogal inhakte op mijn reserve-energie en daar moest ik de rest van de week van bijkomen. Wat dat was lezen jullie morgen maar er was geen puf meer om op stap te gaan of iets te doen.

Buiten dat bijkomen las en schreef ik en werkte ik wat recepten uit. Evengoed een prima week. Zo lang ik boeken heb en de beschikking over een laptop, ben ik een tevreden mens.

De week in beeld:

Gerrie hielp met de AH-bestelling

 

Ik las de tweede roman van Joël Dicker. Wat ik ervan vind lees je dinsdag
Glutenvrije gnocchi! Nu nog verder ombouwen naar een plantaardige versie en dan publiceer ik het recept op mijn kookblog
De zon liet zich niet heel veel zien maar als hij scheen zat ik er in, met gezelschap.
Dibbes beleefde een avontuur deze week, dat lees je morgen
Niet iedereen was blij dat het avontuur van Dibbes goed afliep. Sommigen – ik noem geen namen maar zijn naam begint met een G. en hij kijkt hier recht in de camera- waren zelfs ronduit teleurgesteld.

Pas eind van de week drong het tot me door dat het dit weekend Pasen is. Ik heb nog geen paasei gekocht laat staan gegeten. Dus wellicht dat man of kind dat even snel gaan halen als ze daar trek in hebben, maar kind zegt net dat het hem niet boeit. 😉

De mannen gaan tweede paasdag uit eten met mijn schoonfamilie. Ik ga niet mee, de keus was tussen een pizzeria of de Chinees. In beide soorten gelegenheden kan ik niet echt terecht met mijn glutenovergevoeligheid. Ik durf het risico niet te nemen. Dus eet ik maandag alleen en ga even nadenken waarmee ik mezelf ga verwennen.

Hebben jullie plannen? Fijn weekend allemaal!

5 gedachten over “Zaterdag

 1. Hier ook geen paasei in huis, alleen een paashaasje voor elk kind en schoonkind. Ik was altijd de chocolade eter, maar nu verdraag ik niets meer van chocolade. Fijne dagen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Oudste zoon kwam gisteravond thuis met paaseitjes. Had hij gekregen op zijn werk. Ik heb ze niet gekocht en heb ook geen bijzondere boodschappen gedaan. Het is al bijzonder dat het me gelukt is, want ik had extreem veel last van de astma en als je zo benauwd bent blijft er erg weinig energie over. Wij doen verder niks bijzonders met de paasdagen. Als het net zulk mooi weer was geweest als afgelopen weekend dan had ik graag een boswandeling willen maken. Dat had vast gekund. De weersomslag naar dit koude weer zorgde voor die benauwheid.
  Ik zou ook niet meegaan met etentjes. Gisteren sprak ik een nicht over de te organiseren familie reunie en ik gaf al aan dat ik mijn eigen eten meeneem. Zij is bekend met glutenvrij, maar er komt zoveel meer bij kijken. En ik vind het geen enkel punt om dat zelf te doen. Ik ben het al zo lang gewend en mijn dieet wisselt nog weleens.
  Fijne dagen met je mannen!

  Geliked door 1 persoon

 3. Owee..Dibbes in de problemen? heerlijk rustige paasdagen voor jou 🙂 Wij gaan met zijn drietjes heel eenvoudig gourmetten ik met vegetarische dingetjes en de mannen hebben mini burgertjes en biefstuk. Dit ook omdat de man aan het klussen is in de keuken en ik amper gebruik kan maken van het kooktoestel en daarbij is de afzuigkap er af. Ik heb een heel mooie taart gebakken (al zeg ik het zelf). Dat zijn ongeveer 1000 calorieën per punt volgens mij dus verder geen chocolade eitjes..Gelukkig komen zwager en schoonzuster helpen opeten 😉

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s