Geen categorie

Help! Vervelende cookies

Het is jullie vast opgevallen dat de cookiemelding op mijn blog zich permanent heeft geïnstalleerd. Heel irritant. Ik kom er niet achter waarom dit ineens zo is, maar vermoed dat het iets met de nieuwe privacywetgeving te maken heeft. Alleen een ronde bij collegabloggers leverde op dat ik blijkbaar het enige kneusje van de klas ben

Afijn, ik hoopte het op te lossen maar een urenlange zoektocht op diverse WordPress hulpsites leverde niets op. Waarbij ik moet zeggen dat ik een nitwit ben op dit gebied.

Wie heeft ook een wordpressblog en de oplossing voor mij? Want hier word ik niet vrolijk van 🤔.

15 gedachten over “Help! Vervelende cookies

 1. Ook ik krijg overal internet koekjes aangeboden.

  Eerst hebben veel bloggers een AVG-verklaring voor hun eigen webblog geschreven.
  En nu lost WordPress heg gewoon op door bij elk bezoek aan een webblog fabriekskoekjes aan te bieden.

  Irritant maar vast ook niet te omzeilen.

  Vriendelijke groet,

  Geliked door 1 persoon

 2. Gewoon lekker weghalen. Rebels doen? Wat willen ze, je achter tralies zetten omdat je een paar regels verkeerd op je blog zet? Weghalen kan bij je widgets. Misschien de tekst kopieplakken als een tekstwidget?

  Geliked door 2 people

  1. Maar ik zie dezelfde melding bij jou ook, als ik jouw blog open binnen Safari. Alleen is die wel weg te klikken.
   Maar Martine. Ik ben de melding nu kwijt hoor 😃 Geen idee wat ik deed maar ik kon m nu wegklikken.

   Like

 3. Als je WordPress hebt draaien kan je die ook weer uit zetten. Ik heb een add blocker waar ik al die melding in zet. Soms kijk ik op mn werk op een blog en schrik ik van alle reclame en alle meldingen. Succes ermee.

  Geliked door 1 persoon

 4. Hij staat niet bij je plug-ins? Ik heb zelf ook WP, maar heb een eigen hostingpakket, dus ik kan het niet vergelijken met mijne, maar als ik over de melding heen scroll, dan linkt hij door naar de site van Auttomatic. Misschien kun je daarmee iets vinden? In de paginabron staat iets genoemd als ‘widget eu cookie law widget’ en wordt melding gemaakt van een formulier. Misschien kun je aan de hand daarvan wat vinden?

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s