Geen categorie

Pechweek

Zoals het altijd gaat met pech komt alles tegelijk. Eerst Dibbestoestanden, toen bezorgdheid en schrik om Smoes en bijna tegelijkertijd kwam kind hinkend thuis na een voetbaltraining.

Omdat hij vrijwel niets kon had hij hulp nodig, met haren wassen, ondersteuning bij het lopen, veel aandacht 😊, dat soort zaken.

De volgende dag vroeg er uit gegaan. Afgesproken dat ik hem eventueel op de scooter naar school zou brengen. Vriendin M. zou hem dan in de middag ophalen.

Maar, de enkel was dik, tijdens het hinkhuppelen werd hij blauw, kind had veel pijn en dit was dus geen doen.

Op naar de huisarts, kind werd achter op de scooter getakeld en daar gingen we. Terwijl Oma bij de thuiszorg krukken regelde.

Huisarts zei ‘och en ach’ en stuurde ons door naar ’t ziekenhuis om uit te sluiten dat het niet gebroken was.

Gelukkig kon de man mij inmiddels afwisselen en met S. naar ’t ziekenhuis gaan. Want na dagen van extreem slecht slapen door de hitte én stress, samen met de extra röring deze week en een zeer aanwezige ongesteldheid, maakte dat ik op mijn tandvlees liep.

Gelukkig was er niets gebroken, wel zwaar gezwikt of verstuikt of hoe dat heet. Terug bij de huisarts werd er een drukverband omgedaan. En maandagmiddag wordt het bij onze fysio getaped. En dan maar hopen dat hij dinsdag mee kan naar op schoolreis naar Trier.

Mijn masterplan om deze week heel erg rustig aan te doen omdat wij met de hele familie vanmiddag voor een paar dagen naar Limburg gaan voor de 80e verjaardag van Oma, is volledig onderuit gehaald door de realiteit die niet te plannen valt.

En daar baal ik wel van. Een familieweekend is voor mij een flinke uitdaging maar nu voel ik me voor vertrek alsof ik al geweest ben.

Mijn bui is niet al te best. Mijn lijf doet pijn en alles in mij gilt dat ik eerst vier dagen plat moet voordat ik überhaupt mijn grote teen weer zou moeten willen bewegen. Maar dat gaat nu even niet.

Gelukkig hebben we een heel groot huis gehuurd met veel mogelijkheden tot privacy en terugtrekken en ik hoop maar dat het bed goed ligt.😊

17 gedachten over “Pechweek

 1. Oh wat heftig weer alles bij elkaar! Misschien kan je vanmiddag daar al even gaan liggen en hopelijk heb je een fijn weekend, het is je/jullie heel erg gegund. Veel beterschap voor je zoon.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat ongelofelijk balen. Voor de poezen, je kind en voor jou en je man. Ik hoop toch zo dat je een aardig weekend tegemoet gaat! Maar wel herkenbaar hoor…ik zou deze week ook rustig aan doen….dus niet. Het leven komt altijd weer tussen jou en je plannen. We doen het er maar weer mee. Ik wens je een heel fijn weekeinde en hopelijk rust tussendoor zodat er “geniet” momenten zijn. Beterschap voor je zoon!

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh oh, wat een prikkels! Ik hoop (misschien tegen beter weten in, maar toch) dat je het weekend enigszins rustig en gezellig doorkomt. En op een prikkelarme week er na om weer bij te komen.

  Geliked door 1 persoon

 4. juist, het leven komt altijd tussendoor hé…. Ik snak ook achter een “normale week’maar er is telkens weer iets die tussenkomt.
  Hopelijk valt het weekend wat voor je mee, familie-uitjes zijn ook niet aan mij besteed hoor, teveel prikkels, hoe lief ze ook mogen zijn de mensen. Hou je sterk meid!

  Geliked door 1 persoon

 5. Dat is wel heel veel bij elkaar.
  Ik denk niet dat ik naar het familieweekend zou gaan. Of een deel, of dat mijn gezinsleden wel zouden gaan. Mijn ouders hebben het een paar jaar geleden nog eens voorgesteld, maar helaas ik trek dat niet meer.
  Maar ik hoop natuurlijk dat jij het wel trekt en dat je er zoveel mogelijk van kunt genieten!

  Geliked door 2 people

 6. Dat is een heel eind in de auto. Doe je ogen dicht en probeer wat te slapen. Werkt bij mij heel goed, motorgezoem.
  Doe niks wat je niet kunt en geniet van wat kan.

  Geliked door 1 persoon

 7. Pff het is wel veel voor je allemaal .Ik hoop dat het gaat lukken om te genieten maar ook te zorgen dat je genoeg rust zal krijgen .Pas goed op jezelf .
  Gr Elisabeth

  Geliked door 1 persoon

 8. Pfff alles komt altijd tegelijk he. Je overprikkeling is heel herkenbaar. Familieweekeinden is iets wat bij ons gelukkig niet bestaat. Ik zou er niet aan moeten denken en zeker niet na zo’n week. Sterkte ermee!
  Oh en beterschap voor kind. Zo’n enkel is heel erg balen. Je bent meteen enorm onthand!

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s