algemeen

Oproep: gezocht stageplek

Onze zoon S. zit nu in de 5e klas van het tweetalig gymnasium. Net als andere middelbare schoolleerlingen moet hij stage lopen. De bedoeling is dat hij een week (40 uur) meeloopt bij een bedrijf, dat de voertaal overwegend Engels is en dat hij tijdens het meelopen het internationale aspect van het bedrijf kan ervaren (dus er moeten contacten met het buitenland zijn, of het is bijvoorbeeld een buitenlands bedrijf dat een vestiging in Nederland heeft). In mooi taalgebruik heet dat een international internship.

De stage moet gedaan worden in de week van 11-15 februari of eventueel 18-22 februari.

Hij is nu een aantal bedrijven aan het benaderen, waaronder bedrijven op Schiphol. Maar misschien heeft één van mijn lezers wel een gouden tip of zelfs wel een stageplek? Neem in dat geval even contact op met aanminofmeer@gmail.com.

2 gedachten over “Oproep: gezocht stageplek

  1. Zijn al die zaad veredelings bedrijven bij jullie in de buurt misschien niet een idee ..Ze spuiten langs de snelweg uit de grond al waren het zelf kunstmest plantjes.

    Like

    1. En er zitten vlak bij jullie ook een paar internationaal werkende jachtontwerpers. Dan komt tie in een wereld ! Van het grote geld . Op de haven zit /zat er èèn.

      Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s