Geen categorie

Vliegen

Zoals jullie inmiddels weten ben ik een enorme hoogvlieger, altijd vol plannen. Helaas zit ik in het verkeerde lijf. Kan dat vliegen niet in het echie? Nou dán maar in gedachten! Vliegen jullie volgend jaar ook weer met mij mee?

Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen toe, op wat voor manier je het ook viert, en een liefdevol en gezond 2019.

(Afbeelding Pixabay)

28 gedachten over “Vliegen

 1. Ik zit ook altijd voor plannen en wil “overal” en “ergens” naartoe😀. Ik wens jou ook fijne feestdagen toe en hoop nog veel van je te lezen in het nieuwe jaar🍀

  Geliked door 1 persoon

 2. Voor jou en je gezin ook hele fijne dagen. Ik hoop dat Pippi in 2019 wat vaker bij je langs komt! En dat je blijft schrijven natuurlijk. Het lezen van je schrijfsels zijn vaak genietmomentjes, soms hele diepe denkmomentjes en bewustworden momentjes. Wens jou het aller-aller-beste voor het nieuwe jaar!

  Geliked door 1 persoon

 3. Ja zeker vlieg ik graag weer met je mee volgend jaar. Je bent een enorme inspiratiebron voor het hoogvliegen in een laag tempo. Voor jou en je gezin(inclusief de katjes) alle goeds voor een mooi en gezond 2019. Warme groet.

  Geliked door 1 persoon

 4. lieve martine ,
  ik wens jou en je geliefden fijne feestdagen en een hoopvol 2019 .
  Vier het zoals past bij jouw en je energie level .
  Ik vlieg in het nieuwe jaar graag met je mee
  hartelijke groeten Joke

  Geliked door 1 persoon

 5. Jullie ook een fijne kerst gewenst en een goed 2019, waarin – je weet maar nooit – je gezondheid wat beter gaat worden! Desondanks veel Pippi-momenten toegewenst.
  Hartelijke groeten van Zem.

  Geliked door 1 persoon

 6. Hoi Martine, ook voor jou en je gezin gezellige feestdagen, en een goed 2019 toegewenst.
  Ik sluit me aan bij alle bloglezers die je vele Pippi-momenten toewensen.
  Hartelijke groet, Jeanette

  Geliked door 1 persoon

 7. Zweefvliegen, dus zonder motor, is ook vliegen. Op de wind van je gedachten. De krachtigste motor in het universum. Vlieg graag met je mee. Wens jou en de jouwen fijne dagen.

  Geliked door 1 persoon

 8. Lieve Martine

  Natuurlijk vlieg ik volgend jaar weer met je mee. Graag zelfs!
  Ik bewonder je moed, je doorzettingsvermogen en je talent om te relativeren. Respect!

  Ik wens jou en je gezin hele fijne dagen.

  Liefs Joanne

  Geliked door 1 persoon

 9. Dank je Martine.ik hoop dat je je ondertussen ,weer wat beter voelt.en dat er iets van energie is.ik vlieg ook het komende jaar heel graag ,weer met je mee.kijk uit,naar je vlieg en Pippi avonturen.wens je hele goede feestdagen voor jou en je gezin van harte toe.
  N kerstgroet,conny.

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s