leven met ME

Zondag

Wat voor mij een rotweek is, is voor Dibbes een topweek 😂

Het was geen makkelijke week. In mijn jubelpost van maandag vertelde ik al dat ik een PEM had. En die duurde maar en duurde maar, daar kan helaas geen wonderpil tegenop. Ik heb de hele week in bed gelegen. Het enige moment dat ik op was, was tijdens het avondeten en soms erna. Dan kijken M. en ik samen meestal een aflevering op Netflix. Vrijdag kleedde ik me aan en bracht M. me naar de fysio en daarna kroop ik weer in bed.

Meestal ben ik vrij stoïcijns en lig ik het geduldig uit. Maar dit keer viel het me zwaar. Of dat kwam omdat het me wel erg hard viel zo vlak na mijn hoezee geroep dat ik eindelijk iets had gevonden dat werkt? Of kwam het doordat ik dagen lang symptomen had alsof ik een fles wodka had leeg gedronken? Wie het weet mag het zeggen. Zelf probeer ik er maar niet te lang bij stil te staan.

Volgens mij heb ik het ergste gehad nu. Mijn hartslag in rust is ook weer onderweg naar een voor mij normale hoogte. Het voelt allemaal iets beter.

Vandaag hoop ik te gaan douchen en vooral mijn haren te kunnen wassen. En als het daarna ook lukt om even buiten te zijn, dan is het officieel een topdag. Vind ik dan toch.

Fijne dag allemaal! Wat zijn jullie plannen?

9 gedachten over “Zondag

 1. Vandaag bed dag. Had voor vandaag met mijn zoon afgesproken. Voelde me van de week wat beter dus riep ik dat ik bij hem langs zou komen want dat lukt nooit. Omdat ik me dus wat beter voelde en mijn haar nodig eens geknipt moest worden bracht ik gisteren een bezoek aan de kapper. Resultaat is dat ik met een prachtig geknipt hoofd in bed lig maar het bezoek aan mijn zoon op mijn buik kan schrijven en me te slecht voel om bezoek te ontvangen. Volgende week nieuwe poging. 😉

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat erg voor je dat je nu zo’n rot week gehad hebt, nadat je je vorige week een paar dagen zo goed voelde. Ik hoop dat je je snel wat beter voelt en dat je vandaag even naar buiten kunt én douchen. Ik heb net even in het zonnetje gezeten in de tuin.

  Geliked door 1 persoon

 3. Hier schijnt het zonnetje heerlijk! Dus als dat bij jou ook zo is hoop ik dat het je gaat lukken om daar ook nog even wat van mee te pikken.

  Zo niet… weest gerust… er komt meer mooi weer aan…!

  Geliked door 1 persoon

 4. He wat een tegenvaller voor je .Ik hoop dat je even buiten hebt kunnen zijn in het zonnetje of nog liever ,hopelijk zit je nu even lekker buiten .Ach en die lieve Dibbes die trouw bij je is .Sterkte meis

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s