algemeen

Tandarts

Eerder vertelde ik het al, vandaag heb ik een afspraak bij een tandarts die mijn amalgaamvullingen gaat vervangen. De orthomoleculair therapeut die mij behandelt, denkt dat ik daar baat bij kan hebben. Ik heb daar zelf fikse twijfels bij maar ga het toch doen. Die vullingen zullen toch ooit moeten worden vervangen en dan maar liever door iemand die erin gespecialiseerd is om dit veilig te doen.

Deze eerste afspraak is om het behandelplan te bespreken en volgens mij gaan ze ook de kwikbelasting meten. Hoe, al sla je me dood. Ik las dat er diverse methoden zijn om te meten, waaronder bijvoorbeeld een speekseltest die aantoont hoeveel kwik er vrijkomt. Maar dat zegt nog weinig over de voorraad in je lijf. Bovendien kan het ene lijf beter ontgiften dan het andere, dat hangt van meerdere factoren af. Er zijn ook bloed- en urinetesten. Maar ook die zeggen niet alles. Vaak wordt er ook alleen gekeken naar symptomen die iemand heeft. Dus wat er nu vandaag precies gaat gebeuren weet ik eigenlijk niet.

Nou ja, we gaan het zien. Op naar Schagen!

9 gedachten over “Tandarts

  1. Succes! Misschien is het ook maar goed dat je er niet te hoge verwachtingen van hebt. Ik hoop vooral voor je dat de voordelen er van opwegen tegen de inspanning die je er voor moet leveren. Je bent over een poosje in ieder geval een zwaar metaal kwijt uit je lijf. Hoe miniem ook, het blijft rotzooi.

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s