algemeen

Geen advertenties meer

Wie een gratis WordPressblog aanmaakt, betaalt daar een prijs voor in de vorm van advertenties. Enige tijd geleden schreef ik daar al eens over. Lezers krijgen door WordPress gegenereerde advertenties voor hun kiezen. Advertenties waar ik geen invloed op heb en waaraan ik niets verdien.

Als lezer kun je de advertenties omzeilen door op je laptop Adblock voor Chrome en uBlock Origin voor Mozilla Firefox te installeren. Op de telefoon kun je een Adblocker Browser via Google Play installeren.

Evengoed blijft het irritant natuurlijk, advertenties. Laatst las ik mijn eigen blog zonder Adblocker en zag dat de advertenties nu ook midden in de tekst geplaatst werden. Dat verstoort toch wel heel erg de leeservaring.

Eerder wilde ik geen nieuwe financiële verplichtingen aangaan omdat de baan van M. op de tocht stond. Nu is er voorlopig baanzekerheid en besloot ik alsnog die €36 per jaar uit te geven.

Dus, aanschouw: een advertentievrij blog! 

12 gedachten over “Geen advertenties meer

 1. Dat is een heel attente service, die je biedt!
  ik heb een addblocker, dus zag alleen steeds reclame van wordpress onder je blogjes. Maar ik schrik er ook van als ik eens op een andere computer bezig ben, hoeveel onzin er dan allemaal op het scherm voorbij komt!

  Geliked door 1 persoon

 2. Dat was bij mijn vorige gratis provider ook zo! Ik verdiende niets en de provider zette er wel advertenties op, soms heel storende.
  Blogger is in principe zonder advertenties, als je voor Adsense advertenties kiest, dan krijg je daar ook enig inkomen uit. Maar ook dan heb je weinig invloed op de advertenties, wel iets, je kunt bepaalde categorieën uitsluiten, zoals kansspelen en wedden, snel rijk worden, aanzienlijke hoeveelheden blote huid.

  Geliked door 1 persoon

 3. Soms lijkt wel of elk blog verschillend is, bij jou vond ik het niet irritant maar bij sommigen zit het er zo tussen en dat is vreselijk.

  Ik sluit me bij de anderen aan, dank voor je service

  Geliked door 1 persoon

 4. Dank je Martine! Ik lees bij sommige anderen en word gek van de verspringende advertenties. Ik heb een oogziekte rechts en ik kan dan bijna de blog niet meer lezen, omdat ik dat niet kan verdragen in het oog. Zo erg was het bij jou niet maar ik ben wel blij, dank je.
  Carola

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s