leven met ME

Waar een scootmobiel allemaal goed voor is

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 9c415-metopa.jpg

Nu ik zelf een scootmobiel heb, denk ik als vanzelfsprekend aan mijn vader die er ook een had. Kilometers reed hij er mee. Hij had een knalrode. Jaar in, jaar uit, zo lang het lukte, verkende hij Hoorn en omgeving met zijn scootmobiel. S. was nog heel klein toen hij er een kocht, zó klein dat hij in het mandje voorop paste zoals jullie zien. Later, toen S. groter was, mocht hij wel eens tussen de benen van opa staan en dan reden ze voorzichtig een stukje. Het mooie aan kinderen is dat ze pas beperkingen zien als anderen dat gaan benoemen. De scootmobiel was dus een gaaf ding waar je op kunt zitten en iets om jaloers op te zijn.

Jammer genoeg is S. inmiddels iets te groot om hem voor in het mandje te proppen. Maar in gedachten doe ik dat gewoon en ga ik heel Hoorn en omgeving verkennen. Omdat het kan.

15 gedachten over “Waar een scootmobiel allemaal goed voor is

  1. mijn eerste kennismaking met jouw ouders was dat ze in hun scootmobiel hier reden en 1 van hen had pech. Toen kwamen ze bij mij om hulp in te schakelen. Ik hoop dat jij veel plezier beleeft aan je scootmobiel en mooie tochtjes gaat maken

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s