katten·vakantie·Zwerfkatten

Nieuwsflits

Onze vakantie nadert het einde. Zaterdag vertrekken we hier en rijden we naar

 

en tropisch gebied naar het huidige gebied, de gevolgen van diverse

Af en toe krijgen we bericht van het thuisfront tijdens onze vakantie (we zijn nu in de Auvergne). Net als andere keren, hebben we een oppas in huis voor de katten. Zij meldde dat onze zwerver Dibbes zich uiteindelijk weer liet zien. Twee weken voor ons vertrek stopte hij met regelmatig langskomen. Onze buren hebben een kleine kitten die ook in onze tuin rond banjert en die hem (en onze katten ook) de stuipen op het lijf jaagt. Het verschil tussen onze katten en de zwerver is dat de laatste zich nog niet voldoende thuis voelt om van zich af te slaan. Totaal geïntimideerd door de kitten verdween hij.

Ik hoop dat we als we straks thuis zijn toch weer een regelmaat weten te bereiken en hem uiteindelijk kunnen vangen. Maar goed, dat is voor later. Nu eerst nog even de vakantie afmaken…..

8 gedachten over “Nieuwsflits

  1. Klinkt allemaal heel leuk.
    Hier was de vakantie ook prijzig. Niet zozeer door de uitstapjes, maar door de boodschappen( niet zo goed gepland als jij)
    Maar ik besloot gelijk mezelf maar streng terug in ritme te proppen. Want enigzins uitgerust was ik wel ( 2 weken niet koken, niet afwassen en elke dag in uitermate rustig tempo doen, hielp enorm)

    Like

  2. Eigenlijk een goed teken,dat je vakantie zo duur was. Ik hoop,dat je genoot van je uitstapjes. En een stap terug,misschien gaat dat gemakkelijk in je eigen omgeving.Groeten Izerina

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s