leven met ME·persoonlijk

Alle hens aan dek

Komende week is een voor mij heftige week, met relatief veel afspraken, waaronder de viering van de verjaardag van onze puber komende zondag. Hoewel het zeker geen huis vol wordt, is elk bezoek dat uit meer dan 1 persoon bestaat en langer dan een uur blijft, voor mij een enorme aanslag op mijn (toch al niet aanwezige) energie.

Alle hens aan dek dus om verstandig met mijn energie om te gaan. Dat betekent dat ik even afwezig ben hier. Ik heb een stapel boeken klaarliggen die de man voor mij uit de bieb haalde, een lijstje van Netflix-series die ik wil gaan kijken, vier katten om te aaien en een bed dat heerlijk ligt. Gaat goed komen!

Fijne week allemaal!

16 gedachten over “Alle hens aan dek

 1. Doe maar lekker rustig aan en lekker lezen en netflix kijken en dat je dan hopelijk a.s. zondag toch kunt genieten van de verjaardag van je zoon. Jij ook een fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Je hebt het er misschien al eens ooit over gehad, maar dat heb ik dan gemist.
  Maar is het voor jou niet fijner om digitaal te lezen? Een tablet of e-reader is lichter dan al die zware boeken die ik op de foto zie, pagina’s omslaan is veel gemakkelijker en het leest ook fijner als je ligt. En je hoeft er de deur niet voor uit 🙂
  Ik heb sinds kort een abonnement op Kobo plus van Bol. Voor 9,95 per maand zoveel digitale boeken als je wilt en ook bij de bieb hebben ze volgens mij veel digitale boeken.

  Maar misschien vind je digitaal lezen niet fijn? Zoals ik boven al aangaf, misschien heb ik dat gemist (al lees ik je blog al een hele tijd trouw mee). Dan beschouw dit hele verhaal maar als niet geschreven 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. Haha .Voor mij juist een tegenstrijdige titel .Alle handen aan dek is stijf van de adrenaline klaar staan. Ben ik nog steeds met de amygdala training van aan het afkicken .Wens je zo het tegen over gestelde 🙂 Heb je de nieuwe 5.o al bekeken ? Ik weet niet wat ik er van moet vinden

  Geliked door 1 persoon

  1. Ja, daarom vond ik de titel juist grappig 😊
   Nee ik houd me niet meer bezig met Gupta, buiten de meditaties. Al dat trainen en oefenen legt een druk bij mij neer die juist niet de bedoeling is. Daarbij komt dat ik er niet meer achter kan staan. Ik heb me suf geoefend, knapte eerst wel op en toen zakte ik weer terug.
   Ik vind het een mooie methode om om te leren gaan met ziekzijn, en ik vond het positivisme heel fijn maar of je er beter van wordt, betwijfel ik. Ik in ieder geval niet.
   Ik denk inmiddels dat genezen van ME toch meer behelst dan je brein retrainen.

   Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s