geluk

MagieGisteren was een rustdag en dat deed goed. Even niets moeten, geen taakjes. Alleen maar liggen, rusten en een luisterboek luisteren. Ik ben in “In de ban van de ring” aan het luisteren en word daar goed door opgeslokt.

In de namiddag toog ik naar beneden, tekende even en vervolgens aten we met zijn viertjes. Het was en voelde heel feestelijk. Ik had me zelfs aangekleed en opgemaakt en dronk alcohol vrije wijn.

Dit soort momenten die voor anderen zo normaal zijn, en bij anderen vaak dagelijks voorkomen (aankleden, samen eten met het hele gezin) voelen echt magisch voor mij.

Vandaag voel ik me redelijk maar houd ik me ook wel extra rustig om te herstellen van gisterenavond.

Fijne zondag voor zover mogelijk!

6 gedachten over “Magie

  1. Binnenkort ga ik weer Spotify abonnement nemen, In mei komt deel 8 vd Zeven Zussen van Lucinda Riley uit en voor die tijd wil ik de 7 boeken luisteren, gelezen heb ik ze natuurlijk al. En dan lijkt me In de ban vd ring ook geweldig om te luisteren. Al zo vaak gelezen vanaf 1968 toen ik ze voor mijn verjaardag kreeg van een vriendje. Ook alle supplementen en aanhangsels doorgeworsteld.

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s