Geen categorie

Geduld

Geduld is niet mijn beste eigenschap. En ook niet van mijn lezers zo blijkt 😉. Ik krijg veel mails met vragen over hoe het gaat, dat ik gemist word en wanneer ik weer ga bloggen.

Ik weet niet wanneer dat weer kan. Het gaat niet goed en dat is heel zacht uitgedrukt. Bloggen heeft geen prioriteit aangezien ik probeer weer boven water te komen, niet te verzuipen. De kans dat ik blijf hangen op dit niveau, of erger dat ik nog meer wegzak, is reëel. Ik doe dus mijn stinkende best meer ellende te vermijden en heb echt absolute rust nodig.

Dus: heb geduld, ik moet dat ook hebben. Als er iets positiefs te melden valt, zien jullie me weer terug. 💕

23 gedachten over “Geduld

 1. Ksssst…blijf weg voorlopig. Werk aan stabilisatie. Niet aan het bevredigen van onze nieuwsgierigheid. Warme groet!

  Like

 2. Heel veel sterkte en kracht! Ik reageer niet vaak, maar mis je blogs wel. Neem je tijd en hopelijk gaat het langzaam de goede kant op

  Like

 3. Heel veel sterkte!

  Ik denk veel na over een eerder berichtje dat je schreef, over ontspannen met Gregoriaanse muziek, natuurgeluiden, etc. Die ontspannen mij namelijk helemaal niet! Ik word er helemaal kriegel van; geef mij maar echte rocknroll of salsa, daar kan ik goed op slapen.

  Like

 4. Ik denk regelmatig aan je en lees stukjes van je terug. Ik heb soortgelijke symptomen maar veel minder ernstig. Je helpt me zelfs nu je niet schrijft. Wekelijks spreek ik mezelf wel toe in de trant van “Kom op, niet zeuren, wat kan ik wel… Martine zou bijna alles doen om in mijn schoenen te kunnen staan”

  Sterkte.

  Misty

  Like

 5. alsjeblieft denk aan je zelf !! wij zijn echt ondergeschikt aan alles …
  wat telt ben jij !!!!!!!!!!
  heel veel liefs en sterkte , denk wel vaak aan je

  Like

 6. Ook al is het fijn iets van je te horen, dat is nu helemaal niet belangrijk…Heel veel sterkte en een dikke knuffel! Groetjes, Martine

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s