Zwerfkatten

“once you’re in there is no way out.”

Precies 7 jaar geleden wandelde Dibbes onze tuin in. Hij wandelde ook zo mijn hart in. Daar woont hij sindsdien.

Geen kat werd ooit zo gekoesterd en verwend door mij.

Op de foto’s de eerste foto ooit die ik van hem nam en de tweede foto is gisteravond genomen. Het verschil zegt alles ❤️.

Veel mensen zeggen dat Dibbes maar boft. Dat we zoveel geld uitgaven en moeite deden om een zwerfkat te redden. Maar, het klopt echt wat ze zeggen: “once you’re in there is no way out.” Niets is zo overweldigend mooi als een verwaarloosd dier te zien ontspannen en merken dat hij zijn vertrouwen durft te geven. Geen grotere liefde dan van een dier dat nooit eerder liefde kreeg.

12 gedachten over ““once you’re in there is no way out.”

 1. “Niets is zo overweldigend mooi als een verwaarloosd dier te zien ontspannen en merken dat hij zijn vertrouwen durft te geven. Geen grotere liefde dan van een dier dat nooit eerder liefde kreeg.”
  Jouw tekst, en ik ben het daar zo helemaal mee eens.
  Als je ziet en weet hoe dit vertrouwen in jullie door hem nu wordt ervaren, dan heet dat GELUK.💖
  Geluk zit in dit soort dingen. Dat vind ik althans. Wat heerlijk!
  Dikke knuffel voor Dibbes
  Carola

  Geliked door 1 persoon

 2. Dibbes zit door jouw verhalen ook een beetje in mijn hart.
  Mijn liefste kattenvriendje is alweer 5 jaar geleden overleden. 18 jaar heeft hij bij me mogen zijn. Was ook liefde op het eerste gezicht. Waar ik was was hij ook en als ik hem alleen maar aankeek begon hij al te spinnen. Mis hem nog elke dag….

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s