katten

Een echte kat

Moos sprak mij er op aan dat ik onderstaand stukje wel heb gedeeld op FB en Instagram, maar niet hier.

Zo heb ik de lezers hier de kans ontnomen te zien hoe geweldig hij is. Bovendien vindt hij de buitensporige aandacht die sommige leden in dit kattenhuishouden krijgen, ongepast. Hij noemt geen namens maar het rijmt op ibbes.

Dus hier een tekst over Moos.
Moos springt op bed.
Hij loopt naar mij toe.
Ik krijg dé blik.
Goed opgevoed als ik ben, maak ik plek.
Ik haal koptelefoon, tablet, bril, mobiel weg.
Moos kijkt goedkeurend toe.
Als ik klaar ben en er plek is, loopt hij weg.
Gaat intens tevreden op de rand van het bed liggen.

Een echte kat doet dat zo.

🐾🐾

3 gedachten over “Een echte kat

  1. Hallo lieve Moos, wat fijn om jou weer eens te zien! Ik werd al een beetje moe van al die aandacht die Dibbes kreeg, want ik zal het maar eerlijk zeggen: ik vind jou de allerleukste, liefste en knapste 😍🥰❤️ Daar kan die Dibbes niet aan tippen hoor! Ik zeg: Moos you rock! 💪🥇🏆🎉😜😂😂

    Geliked door 3 people

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s