Geen categorie

Knalfuif

Het was gisteren een bizarre en heel heftige dag. Voor iemand die een hekel aan haar eigen verjaardag heeft, heb ik er een behoorlijke knalfuif van gemaakt.

Er waren verschrikkelijk veel emoties door het oplopende donatiebedrag (stand is nu €8135).

Vorig jaar winter toen ik fysiek zo wegzakte, hielde ik mezelf als een mantra voor: op mijn verjaardag zit ik in de tuin. Dat lukte vorig jaar overduidelijk niet maar met een jaar vertraging wel. Onder meer dankzij de traplift.

Ik heb ’s ochtend even in de tuin gelegen. Ik zag vlinders, libelles, bijtjes, een koolmeesje, de buurkat…

Terugkijkend naar waar ik vandaan kom, is dat een regelrecht wonder te noemen.

Ik heb gedurende de dag vijf keer gehuild, macccarons en taart gegeten. Sem & zijn vriendin gesproken die vanuit Genua belden, kreeg ontzettend veel berichten en kaarten en een voorraad chocola waar ik een prachtig figuur definitief mee kan vergeten.

In de avond was het op (ik, niet de chocola). Nu nog. Dat duurt wel even. Maakt niet uit, het was een voor mij zeer memorabele dag.

Voor iedereen die zijn eigen verjaardag beu is: ik kan het van harte aanbevelen je in te zetten voor een ander. Wat je geeft krijg je op een hele bijzondere manier terug merkte ik. Dat is niet mijn motivatie maar is wel prachtig om te merken.

❤️🙏❤️

10 gedachten over “Knalfuif

  1. Wat heerlijk om te lezen dat je in de tuin bent geweest!! En zo bijzonder dat bedrag voor Hugo hebt opgehaald… Wat een memorabele dag dit jaar voor jou!
    Geweldig.
    Ook om te lezen dat je macarons, taart en chocolade op hebt.😉 Zó blij voor jou.
    Liefs Carola x

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s