leven met ME·tekenen

Kleur

Ik wil, ik voel, ik doe, ik maak. Ik lijd, ik forceer en ga tekeer. Het tekenen is mijn talisman, mijn bezweerder tegen donker. Mijn op afstandhouder van pijn. Mijn “scheer-je-wegroeper” van verdriet.

Als bijna niets kan, klamp ik me vast aan iets. Zeker als dat iets vol kleur en vorm is, mij doet voelen dat ik leef, ook al ben ik levend begraven.

7 gedachten over “Kleur

  1. Je schrijft en tekent ontzettend mooi. Wat vreselijk naar dat de aanleiding is dat je je zo ellendig voelt. Wat je schrijft en tekent raakt me. Deze week collecteer ik voor Amnesty. Er zou ook voor ME gecollecteerd moeten worden.

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s