Kinderen

Korte film over MEVanmorgen plaatste ME- patiënte Mascha Delena en moeder van een dochter met ME, een aangrijpende korte film op haar Facebookpagina.
Mascha lijdt al 40 jaar aan ME. Haar beide zoons studeren Audiovisuele Vormgeving. Zij maakten als verrassing voor hun moeder een kort filmpje met in de hoofdrol hun zusje van 11 jaar, dat sinds 4 jaar ook aan ME lijdt.

Een indrukwekkende en unieke impressie van hoe een kind een ernstig invaliderende ziekte beleeft vanuit haar ziekbed in een verduisterde kamer. Vandaaruit droomt ze over spelen, sporten en avonturen die voor gezonde kinderen zo vanzelfsprekend zijn.

Het filmpje is bij uitstek geschikt om te delen en meer begrip en kennis te verkrijgen voor de situatie van 2 op de 1000 kinderen met ME in Nederland.

(Tekst overgenomen van ME Centraal)Je vindt de post van Mascha Delena hier

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s