Chronische rouw·rouw·verdriet

OngeloofWakker worden,
maar wensen dat ik slaap
want dit kán toch niet waar zijn

Wakker worden
en niet weten wat ik kan doen
om deze dag door te komen

Wakker worden
met een lijf
dat een verborgen agenda heeft

Wakker worden
en elk plan dat ik had
overboord moeten gooien

Wakker worden
en wensen dat deze dag
zomaar overgeslagen wordt

Wakker worden
in het besef
dat dit mijn werkelijkheid is

Al 15 jaar

🍀 Martine

2 gedachten over “Ongeloof

  1. In het begin van m’n ziek zijn , sleepte ik in m’n dromen mijn dekbed overal mee naartoe. Het maakte niet uit waar ik was , ik ging gewoon liggen , op straat , in een gebouw etc. Nu droom ik dat ik ‘normaal ‘ ben , lopen , praten , lachen , helpen , leven ! Gek genoeg zijn daardoor de nachten meer realistisch , maar dan het wakker worden 🥲

    🧡

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s