Abilify·progressie

Geen PEM!

Tot mijn stomme verbazing heb ik geen PEM overgehouden aan de dagen dat Mischa afwezig was. Wat ik daarvan leer is dat ik best wat kleine taakjes kan doen op goede dagen. Ik zet nu bijvoorbeeld dagelijks koffie en ik schep de kattenbak uit.

Oké, dat laatste is niet de leukste klus maar toch is het heel bevredigend om iets te kunnen doen. Vooral ook om daarmee Mischa iets te ontlasten.

Zo zet ik voorzichtig stapjes voorwaarts. Heel positief.

(afbeelding Pixabay)

14 gedachten over “Geen PEM!

  1. Ik lees meestal stilletjes mee maar kan het nu toch niet laten omdat ik de patronen wel zie.
    Volgens mij val je nu vol in de valkuil van overmoedig zijn omdat het zo goed gaat en de adrenalinerush waar je waarschijnlijk nog in zit. Maar ik hoop zo voor jou dat de PEM echt uitblijft. Dat is je gegund!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat geweldig dat dit mogelijk is. Ben heel blij voor je. Wat een verschil met b.v. een jaar geleden. Van harte gegund. Hoop op meer voor jou en je gezin. Hartelijke groet, Marijke

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s