Geen categorie·Zwerfkatten

Kattenjournaal

Het gaat heel goed hier. Dibbes wordt steeds meer geaccepteerd door Moos en Smoes, de andere twee katten. Sinds een paar dagen mag hij bij ons op bed slapen. M. en ik vonden dat al lang prima maar Moos en Smoes moesten even wennen aan dat idee. Maar het lukt de heren om vlak bij elkaar te liggen en net te doen of ze elkaar niet zien en dan toch steeds meer naar elkaar toe te kruipen. Ook is Dibbes meerdere malen betrapt bij het kopjes geven aan Smoes. We kunnen dus wel zeggen dat het meer dan goed gaat hier!

13 gedachten over “Kattenjournaal

 1. Wat vervelend voor je dat het lichamelijk niet goed gaat. Valt niet mee, weet ik helaas uit ervaring. Gelukkig komen er na slechte ook nog altijd goede tijden (al duurt dat soms wel lang). Dus zonder hier verder in nog meer clichés te gaan vervallen: hou je taai lieve M., ik denk aan je <3.

  Like

 2. Ha Spaarcentje. Balen dat het nu even zo slecht gat. Hopelijk krabbel je weer wat op. Hier ook een nietwillend lijf ivm fibro. Krijg iedere week bindweefselmassage, ben bij de Friesland, maar moet toch iedere week 31 euro per consult betalen.. Welke verzekering doel jij op? Aanvullende en verandert dat dan volgend jaar?. Ik hou jouw blog in de gaten, want zit het met hetzelfde probleem. Jouw blog lees ik iedere dag als eerste!

  Like

 3. Dag Moepsje, wat leuk dat je mijn blog zo vaak leest.
  Het is de aanvullende optimaal online verzekering van komend jaar, kosten 36,75. Je moet wel na 40 behandelingen je fysio contact op laten nemen over de noodzaak ervan en dat is dus even werk maar volgens mijn fysio is dat geen enkel probleem. Dat lijkt me ook voor jouw behandeling. Ik ga er zeker nog meer over schrijven, dus je leest t vanzelf wel. Want misschien zijn er meer verzekeraars die ik weet te vinden.

  Like

 4. Ik blijf voorlopig nog even fijn in zomertijd. Of, beter gezegd, ik heb de klokken verzet, maar heb alles een uur naar voren verplaatst (dus op de oude tijd laten staan). Uur eerder uit bed, uur eerder naar mijn werk enz. Gelukkig kan het met mijn werk.

  Like

 5. Dibbes lijkt mij een verrukkelijk beestje. Wat heerlijk dat het zo goed gaat tussen hem en de andere katten. Als ik de blog lees lijkt hij mij echt een aanwinst voor jullie gezin. Wat naar voor je dat je zoveel problemen hebt met je gezondheid, hopelijk gaat het vlug weer wat beter. Veel succes met het zoeken naar een goede ziektekostenverzekering en een fijn weekend gewenst voor jullie allen samen met het kattenspul. Marja

  Like

 6. Ik lees ook al enige tijd met veel plezier je blog, reageer alleen bijna nooit. Ik word zodra het buiten donker wordt al moe……in de herfst/winter dus heel vaak heel vroeg naar bed, ben ook een typisch ochtendmens…..nu las ik ergens dat het voor deze mensen kan helpen om juist eind van de middag nog een stukje te gaan wandelen, of even voor een daglichtlamp te gaan zitten. Ik heb het zelf nog niet geprobeerd.
  Aan de andere kant is het misschien ook wel heel normaal om te gaan slapen wanneer het donker wordt, uiteindelijk verschillen we geloof ik nog niet zoveel van de oermens, en zij gingen denk ik ook slapen als het donker werd.
  Fijn weekend!

  Like

 7. Wel jammer dat 9 van de 10 aanvragen voor verlenging worden afgewezen…
  Artikel in de rubriek Dagstelling, begin november in de Leeuwarder Courant. (een maand later waarschijnlijk in het archief van de LC website terug te vinden)

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s