katten·Zwerfkatten

Dibbes

Hoe gaat het met Dibbes? Goed! Hij wordt steeds meer ontspannen en we hebben dagelijks veel lol omdat hij steeds speelse aanvallen heeft. Als een gek rent hij de trappen op en neer, kruipt onder de kleden, mept de nep-hamster door de kamer en weet soms van gekkigheid niet wat hij moet doen.

Speelt hij niet dan ligt hij lekker te pitten of loopt hij al miauwend achter me aan. Deze ex-zwerver geniet met volle teugen en er komt steeds meer ontspanning in zijn lijf. En wij genieten met hem mee. Wat een aanwinst.

Fijn weekend allemaal!

8 gedachten over “Dibbes

 1. Fijn te lezen dat je je weer wat beter voelt. En goed nieuws dat S. een schooladvies heeft gekregen dat bij hem past. Geniet van de positieve kanten van het leven en een fijn weekend!

  Like

 2. Fijn van je zoon. Hier in onze omgeving is er geen apart vwo onderwijs het eerste jaar. Het brugjaar is Havo/VWO en daar moeten de kids zichzelf bewijzen.
  Succes dadelijk met het gesprek, maar dat zit dus wel snor.

  Ik ga ook eens kijken bij menzis, manlief is ook bij de FNV.

  Like

 3. Wat fijn dat het ondanks de keelontsteking toch nog een week met een gouden randje werd met veel positief nieuws voor jullie gezin. Ook fijn dat Dibbes zich zo thuis en op zijn gemak voelt bij jullie. Hij voelt volgens mij dat hij het zo goed getroffen heeft met jullie en jullie met hem. Geniet maar veel van elkaar. Fijn weekend voor jullie gezin en de beestenboel! Marja

  Like

 4. Hier ook al wat voorwerk gedaan ivm de zorgverzekering. Ik moet nog even uitzoeken of op medische indicatie in het zkh bevallen van het eigen risico afgaat. Denk het niet, maar liever zeker weten.
  Fijn dat poezemans het zo naar zijn zin heeft en zoonlief een mooi advies kreeg.

  Like

 5. Hallo,

  Fijn dat FNV Menzis aansloot bij het geen je nodig hebt. Ik kreeg toevallig van de week weer de polis van hun en de fysio blijft 100% vergoed.
  Mijn man had de fysio nodig dit jaar na een knieoperatie en ook omdat onze dochter een meervoudige beperking heeft en dus ook wekelijks fysio volgt hebben we ook de aanvullende verzekering nodig.
  Ik vond het leuk om te lezen dat je de plannen al ten uitvoer had gebracht.
  Ziek zijn kost al geld genoeg.
  Groetjes Janique

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s