katten·Zwerfkatten

Kattenjournaal

Tussen de katten gaat het onderling nu steeds beter. We zien nu dat Smoes iets meer toenadering aan kan van Dibbes, met als hoogtepunt een gezamenlijk dutje op de poef. Dat werd wel weer onderbroken toen Dibbes van pure vreugde zachte liefdesbeetjes in de staart van Smoes gaf. Wat Smoes betrof lag hier een grens en was het meteen gedaan met de pret. Maar later in de week werd er aarzelend samen gespeeld.

Dibbes gedijt er wel bij. Hij wordt regelmatig echt overmand door emoties en wilde buien en weet dan van gekkigheid niet wat hij moet doen. Hij blijft wel erg gefascineerd door eten en is altijd op zoek, soms ook op plekken waar echt niets te vinden valt! Waarvan akte:

Fijn weekend!

12 gedachten over “Kattenjournaal

 1. Wat heerlijk toch om op de vrije kerstdagen zo heerlijk bezig zijn.
  Ik zelf vind het ook heerlijk om op zo'n dag heerlijk te rommelen en tegen een uurtje of 5 dan ga ik wel eens zitten. En wat zo mooi is, zo ongemerkt (nou ja) heb je weer een klusje geklaard en ga je weer heerlijk het nieuwe jaar in.
  Vr.Gr Kathy.

  Like

 2. Heerlijke foto, en verhaal. Ik ga zometeen de verfblikken ook open draaien om eens wat te doen. Mijn actielijstje voor administratieve zaken is aardig ingekort inmiddels, dat geeft een goed gevoel.

  Like

 3. Ach die Dibbes, ik volg je verhalen altijd op de voet. Zo mooi, zijn nieuwe leven bij jullie. Ook je zin 'hij keek dan vanonder de struik naar het leven dat hij graag zou willen leiden'. En nu heeft hij het :-). Je goede daad van 2013, zonder meer!

  Like

 4. Als straks de vakantie weer voorbij is,kijk je met een voldaan gevoel terug op de kluswerkzaamheden. Blij dat je huis er weer een stukje mooier uit ziet dan tevoren, dat is hier ook altijd het geval. Naast het (ook broodnodige) luieren en relaxen ook nog mooi iets nuttigs ernaast gedaan waar je na je vakantie nog iedere dag plezier aan beleeft. Volgens mij leeft Dibbes nou zijn droom, wat ben ik blij voor het beestje. Ben ook blij voor hem dat hij op oudejaarsavond veilig bij jullie thuis en bij jullie is ipv ergens alleen rond te moeten zwerven en dat hij beetje bij beetje steeds meer geaccepteerd wordt door de andere katten. Hier zetten wij altijd muziek aan en hebben alles potdicht zodat ons katertje zo weinig mogelijk mee krijgt van alle lichtflitsen en lawaai van buiten. Gelukkig gaat dit nog ieder jaar goed maar ik ben altijd blij als iedereen weer veilig thuis is en de jaarwisseling weer goed verlopen is. Ik wens jou en je gezin, samen met de beestenboel, veel geluk in het nieuwe jaar. Ook aan iedereen die meeleest een fijn 2014 gewenst. Marja

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s