algemeen

Vakantie

De mannen zijn de komende 2 weken vrij van school en van werk. Dus neem ik ook vrij. Ik neem vakantie van alles wat moet en wat hoort en ga 14 dagen lang eens goed genieten van niets doen, geen lunches die in de vroege ochtend moeten worden klaargemaakt, geen ruzies met de verzekeraar die meent dat S. en ik niet voldoende zijn verzekerd voor een beugel en nu declaraties afwijzen en eigenhandig ineens polissen met niet kloppende gegevens naar ons mailen, lekker uitslapen en bijkomen.

Ik doe nooit zo veel, daar train ik mezelf al jaren in – en dat is best een pijnlijke training en harde les geweest – maar toch zit het dagelijks leven vol met moet-dingen en die gooi ik de komende tijd allemaal overboord. Ik neem mezelf voor om me het op alle fronten makkelijker te maken en elke stem te snoeren die in mijn brein brult dat ik eigenlijk elke dag moet mediteren, wandelen, beter paleo eten, nee 3 keer daags warm eten, nee: meer smoothies of toch gewoon een vastenkuur?

22 gedachten over “Vakantie

  1. Ga je berichtjes missen de komende weken, ikzelf vind mijn ontspanning deze weken door heel lange fietstochten te maken op mijn nieuwe elektrische fiets MET een nieuwe roman (bibliotheek) in mijn tas en koffie/broodjes mee. Na elke 10 km zoek ik een bankje en lees daar een uurtje, 10 km fietsen , lezen enz. ik kom dan na een dag helemaal ontspannen en los van alles weer thuis, heerlijk, zo geniet ieder op zijn/haar eigen manier.. ga jij vooral genieten van je zoon en man deze weken! Bieke

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s