vakantie

Het paradijs

Ik weet het zeker, dit is de hemel. Ik lees uren per dag, de plaatselijke pizzeria serveert glutenvrije pizza’s, er is hier een té lieve lapjeskat die mijn kattenbehoefte goed weet te bevredigen. Als we op de veranda zitten kijken we uit op een weiland met koeien. Er vliegen hele bijzondere vogeltjes met oranje staartjes en kuifjes voorbij. Het is hier ongelofelijk mooi en stil. De rolstoel is een enorm succes. Ik kan nu ergens naar toe gaan zonder volledig afgeknapt te raken. Ik slaap voor het eerst in jaren goed,echt goed en dan overdag ook nog 1,5 uur. En we hebben nog bijna een week te gaan!

39 gedachten over “Het paradijs

 1. Wij zijn gisteren terug uit Frankrijk. Helaas geen zwembad daar of poezen, wel koetjes in de wei achter de gite!. Geniet er nog maar lekker van.

  Like

 2. Joehoe… wat goed om te horen ! Het klinkt als de ideale vakantie voor jou nu , super. En het mooiste is dat je nó g een week hebt!
  Mocht ik ooit weer kunnen reizen dan wil ik het adres van dit paradijsje wel!

  Geliked door 1 persoon

 3. Dat heb je ook wel verdiend na alle tegenslag van de laatste tijd!! Wat goed dat je de moed had om toch mee te gaan! Het moet voor je man en zoon toch ook heel fijn zijn dat jij ook van de vakantie kan genieten nu! Klinkt super!

  Geliked door 2 people

 4. Ik ben heel blij voor je, en ook heerlijk dat je eens goed slaapt! Ook een lieve kat in de buurt, klinkt super. Fijn dat de rolstoel bevalt. Ik vind het heerlijk om weer wat van je te horen en dan dat het zo bevalt!
  Geniet nog maar lekker, het is je zo gegund.

  Liefs

  Carola

  Geliked door 1 persoon

 5. Wauw, ik kom even uit mijn stille hoekje gekropen (ik lees je blog graag maar ben niet zo’n reageerder), om te zeggen: hoera!!!! Wat heerlijk en fijn – dit is je zo gegund.
  Hopelijk wordt de 2e week nog beter….. 😉

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s