katten

Schuldig

En dat terwijl óók de klok is terug gezet. Ik zie geen zichtbare signalen van schaamte bij de heren. Alleen onvrede dat ik niet meteen wakker werd, brokjes gaf en de deur opendeed. Tssss.

12 gedachten over “Schuldig

 1. Hier ook een kat die om half 6 nieuwe tijd miauwend door het huis rende: ‘Waar blijven jullie nou??’ Mazzel voor hem is dat ik een buikgriep te pakken heb en mijn hoofd ook niet te overtuigen was van wintertijd. Kon de rest van het gezin nog lekker doorslapen 🙂

  Geliked door 1 persoon

 2. Herkenbaar! Hier waren 2 dames ook al met de hond aan het rondrennen op de slaapkamer. Heeel vroeg. En zo’n boodschappentas (don’t ask….maar ze vinden het zo leuk om erin te kruipen en dat een van de anderen er dan opspringt) maakt een klere-herrie op de laminaatvloer 🙂

  Geliked door 1 persoon

 3. 5.40 uur zei mijn klok vanmorgen toen ik beide kinderen hoorde.

  Echt Zó Ontzéttend Fíjn dat uur extra wakker liggen.

  Véél beter dan je kinderen uit hun diepe slaap wakker porren om dan een hele week met een huilerig stelletje te zitten – of oh ja! Dat mag over een half jaar weer….

  Geliked door 1 persoon

 4. Hond hier is kennelijk zo op ons ritme ingesteld dat er niets aan haar te merken is. Na mijn 3e kop koffie is het haar etenstijd!
  Maar wij hebben er zelf ook geen last van, de tijd die het op de klok is als we wakker worden is gewoon de tijd.

  Geliked door 1 persoon

 5. Ik vind het weer hilarisch hoor! Ha ha. Maar niet leuk voor jou als je toch al weinig rust hebt.
  Ik zal blij zijn als het definitief wordt, de tijd. Ikzelf het liefst de wintertijd, daar zijn wij nu eenmaal biologisch op ingesteld. Mij kan dat uurtje in de avond meer niets schelen, als het lekker weer is zit je toch wel buiten ook in het donker maar dan met kaarsjes. De hele natuur is altijd op dat moment van de klok vooruit zetten van slag. De dode dieren in de ochtend zijn het bewijs, die denken dat zij nog kunnen oversteken op hun tijd. Zo zielig! En dat alleen omdat de mens alles wil beïnvloeden. Iedereen heeft het recht anders hierover anders te denken hoor!
  Ikzelf word altijd door de kat gewekt op de tijd net voordat de wekker afloopt. Maar vanochtend bleef hij ook liggen gelukkig.
  Carola

  Geliked door 1 persoon

 6. Hier hebben ze ook een poezenposhologe dus nu is het weer zaak om ze weer naar de nieuwe klokketijd te krijgen. Erg lastig vind ik dat altijd zeker met eentje erbij die zijn ongenoegen luidkeels kenbaar maakt. IK WIL NU ETEN, KAN ME NIET SCHELEN WAT JOUW KLOK ZEGT. 😹

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s