algemeen

De week in katten

Denk je nou ‘goh, hartstikke leuk die kattenfoto’s’? Volg me dan op Instagram. Je vindt me onder de naam minofmeerkat. Ik plaats daar foto’s van mijn dagelijkse leven en de katten met hier en daar een boek wat ik lees.

5 gedachten over “De week in katten

 1. Ach ja katten ,het zijn zulke lieve troost maatjes .Nu het niet goed gaat de laatste maanden met mij is ze niet bij me weg te slaan .Elke middag rond 2 uur staat ze te trappelen op de bank alsof ze wil zeggen het is tijd om even een uurtje te slapen .Zelfs als ik even naar het toilet moet zit ze voor de deur op me te wachten en te miauwen

  Geliked door 1 persoon

  1. Smoes is hongerig kijkend geboren 😂. Maar hij krijgt meer dan voldoende hoor 😍. Al zit hij me nu wel heel dwingend aan te kijken dat het tijd is voor de avondhap.
   (Femke mag haar eigen eten opsturen hoor als ze zich zorgen maakt, roep Smoes nu op de achtergrond)

   Like

 2. Wat een leukerds! Las ergens dat wij alleen maar denken dat dieren ons aanvoelen. Dat vond ik een nogal ‘vreemd’ artikel, want iedereen met dieren spreekt dat tegen.

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s