katten·leven met ME

Ochtendsessie met mijn ME lifecoach

– Je moet meer plat liggen mens!


– Nog meer? Ik vind het zo moeilijk, ik kan het niet!


– Dat is helemaal niet moeilijk! Hoe vaker je plat ligt, hoe makkelijker ik je kan pletten met mijn liefdevolle en overweldigende aanwezigheid. Denk aan mijn zachte buik. Mijn ogen die in de jouwe kijken en die je duidelijk maken wat ik nodig heb. Jouw nood verdwijnt in het niets, als je ziet wat ik allemaal nodig heb en vooral: wat ik moet doen om voor mezelf te zorgen. Om te voorkomen dat ik verwaarloosd word.

– Kan ik voor morgen weer een sessie bij je boeken Dibbes?

13 gedachten over “Ochtendsessie met mijn ME lifecoach

  1. Ik stuur je heel veel liefs toe, ik lees je al jaren en blijf je volgen omdat ik ontzettend om je geef. Het is zo gegroeid, een beetje gek als je iemand niet persoonlijk kent…maar zo voelt het voor mij. Ik ben je dankbaar voor alles wat je deelt en hoop op betere tijden.

    Geliked door 1 persoon

  2. Zo fijn om zo’n lieverd bij je te hebben .Ik begrijp je steeds meer want sinds een paar maanden kan ik bijna niets meer zonder totaal uitgeput te zijn .Bloedonderzoek wijst niets uit wat niet in orde is .Eerst medicatie afbouwen en dan hopen dat ik weer meer kan .Ik huil vaak omdat ik nog nauwelijks op mijn benen kan staan .Als ik in de middag op de bank lig met mijn plaid en Mikki boven op me is dat mijn geniet moment .Poezen zijn echt zulke lieve troost maatjes .Sterkte Martine

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s