5 gedachten over “Beweging bij ME

 1. Zo duidelijk.
  Toen bij mij fibromyalgie werd geconstateerd door een fysiotherapeute is er ook al test een bewegingsprogramma opgesteld. De eerste 2 weken gingen redelijk toen moest er een stapje bij en na weer 2 weken kon ik minder dan in het begin. Binnen mijn grenzen beweeg ik best wel veel nu omdat ik weet hoe het moet
  Niet te vergelijken met ME natuurlijk maar wel herkenbaar

  Like

   1. Gewoon mishandeling is het. Soms, maar dat kost weer zo veel energie die we niet hebben, heb ik zo, n zin om een collectieve rechtszaak te beginnen tegen dat sociovolk. Waar de meest artsen tegenwoordig ook onder vallen. L

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s