leven met ME·ME-leven

Hoog vliegen

Afbeelding Pixabay

Ook vandaag doe ik de deur weer open
en lig ik met mijn hoofd in de wolken.

Ik kom op die manier echt overal
zolang ik mijn geest de ruimte geef.

Ruimte om te fantaseren,
te flierefluiten en te dromen.

Ik ben niet alleen een ME-patiënt
maar gepromoveerd tot allrounder.

Professioneel bedligger en hemelfietser
met grote fantasie en strakke focus.

Hoog vliegen zolang dat lukt,
want vallen kan altijd nog.

3 gedachten over “Hoog vliegen

  1. Wat een treffende beelden weet jij bij je woordsels te zoeken. Die beelden spreken zo sterk in samenspel ,toch nog Pippi, met de woorden Die van gister vond ik zoooo mooi. Gaat ook op voor verschillende relaties. En helemaal in deze coranatijd Deed me zelfs denken aan de band met een zwaar dementerende of zelfs iemand in coma. Nog nooit zo mooi verbeeld gezien. Ook dan kunnen ze heel wat beleven in hun eigen bubbel.

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s