algemeen·Geen categorie

Hoe het gaat

Hier stoppen met bloggen is voor mij net zo abrupt gekomen als voor jullie. Een kleine update.

Het gaat naar omstandigheden redelijk. Mijn goede vriend is nog steeds zeer ernstig ziek dus dat is een grote bron van stress.

Na een half jaar uitproberen zit ik eindelijk op een combi van pijnmedicatie die (voor nu) werkt. Pijnvrije dagen bestaan niet maar het is te doen.

De POTS-klachten zijn echter weer toegenomen. Dat betekent onder andere meer duizeligheid bij het overeind komen, misselijkheid, zware benen en ook heftige hoofdpijnen die acuut de kop opsteken als ik iets te lang half overeind lig.

Natuurlijk kreeg ik niets mee van de sneeuw van laatst maar Sem bracht een sneeuwbal voor me mee naar binnen en die smeerde ik heerlijk over mijn gezicht uit. Zo kan ik toch genieten van een kou-ervaring.

Mischa en Sem zijn in een rustig tempo het huis aan het opruimen, en dan vooral de plek waar Mischa dan straks gaat werken en nu nog werkt. Zodat ik straks een eigen kamer krijg, waar ik overdag kan liggen.

De eerste spullen zijn besteld. Ik verheug me erop. Gewoon regelmatig in een andere ruimte kunnen zijn. Het zal nog wel even duren voor alles klaar is maar het vooruitzicht is fijn.

Voor wat betreft deze plek, het bloggen zal niet mogelijk zijn voor (zeer) lange tijd. Ik ben elders harder nodig. Ik zal proberen af en toe een update zoals deze te plaatsen.

20 gedachten over “Hoe het gaat

  1. Ik denk regelmatig aan je, ook als je niet blogt. Sterkte in deze extra zware tijd en fijn dat je medicatie (iets) helpt en dat een lichtpuntje in de vorm van een 2e kamer hebt. Liefs x

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s