geluk·leven met ME

Je bent er altijd bij

Deze week kreeg ik een bericht van een goede vriendin. Ze was op vakantie naar Schiermonnikoog geweest en schreef “je bent er altijd bij”. En dat werd vergezeld door een prachtig tekstje, voor mij geschreven.

Ik was daar. Op het strand. Zeegeur snuivend. Terwijl ik in bed lag

Weten dat ik daar was, bij haar op het strand, zo liggend in bed, doet wat met mij.

Mensen nemen mij mee in hun hart. Ik word niet vergeten.

Ik besta nog.

6 gedachten over “Je bent er altijd bij

  1. Zo bijzonder dat je dat toch in je hoofd kan beleven… Daar ben ik ontzettend blij mee om dit te lezen.
    Dat je als het ware uit je zieke lichaam kan treden. Ook ik denk vaak aan je al ken je mij niet persoonlijk, je hebt mij in het verleden zo echt geholpen met financiële inzichten toen je als “spaarcentje” o.a. schreef.
    Door aan jou te denken word je niet vergeten en ik denk dat veel van jouw volgers ook zo denken.
    Wij vormen hopelijk een onzichtbare kring om jou heen en ik hoop dat onze energie jou iets mag/kan geven. Liefs, Carola 😘😘😘

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s