blij·geluk·hoop

IJsselmeer

Gisteren deed ik iets wat ik jaren niet kon. Ook iets waarvan ik jaren dacht dat het nooit meer mogelijk zou zijn.

We zijn naar het IJsselmeer geweest, 5 minuten van ons huis vandaan. Ik zag het water, een ijsvogeltje, ik hoorde de wind in de bladeren, voelde de zon op mijn gezicht en was vrolijk en overdonderd door dit wonder.

Natuurlijk bleef een reactie niet uit, ik stortte bij thuiskomst meteen in een PEM. Pijn, tot op het bot verkleumd, knallende tinnitus, duizelig en hoofdpijn.

Maar vandaag valt het mee. Al kan ik pas over een dag of twee echt zeggen wat het fysieke effect hiervan was.

Op mijn psyche was het effect natuurlijk groots. De plekken te zien waar ik jarenlang zo vaak kwam, zwom, wandelde. Het was groots.

11 gedachten over “IJsselmeer

  1. Wat fantastisch dit, hier wordt iedereen blij van, wat een stappen de laatste tijd. En natuurlijk komen daar reacties op, maar als deze ook steeds korter duren, wow. Het is je zo gegund, blijf balans houden, probeer in je hoofd nog wat na te genieten !

    Geliked door 1 persoon

  2. Wauw .Hier schieten de tranen van in mijn ogen. Want als ik aan je dacht,dacht ik daaraan. Dat je er altijd zo dicht bij was en er nooit van kon genieten . Heerlijk.

    Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s