PEM

ConsternatieHelaas werd ik wakker met een PEM. Mijn lijf doet verschrikkelijk pijn. Gisteren was een enerverende dag waarin muizen, katten en mensen achter elkaar aan renden 🙈. De oorzaak is dus duidelijk.

Dat we muizen hadden, vermoedden we al maar ze werden nu ook gevangen door onze bejaarde jagers.

Wie katten heeft weet dat ze heen en weer rennen met hun prooi, er mee spelen en zo voor veel onrust zorgen.

Ook leverde het feit dat de muizen in onze slaapkamer ONDER ONS BED werden gevangen nogal onrust op. Aangezien ik daar lag op het moment dat het gebeurde.

Ik ben hartstikke ziek maar dat feit gaf me vleugels en ik heb in een adrenalinerush dingen gedaan die ik niet had moeten doen. Denk aan katten naar buiten drijven, muizen afpakken en onder het bed schoonmaken. Tot grote ontsteltenis van Mischa.

Afijn, muizenvallen en pepermuntolie zijn besteld en vandaag hoop ik dat we ook kunnen vinden waar er holletjes of gaten zijn, zodat Mischa die kan opvullen. Maar eerst moet ik uitpemmelen. Wat nog niet eenvoudig is want mijn lijf staat op scherp.

6 gedachten over “Consternatie

 1. Je hebt mij in ieder geval aan het lachen gemaakt.
  Moest meteen aan het voorval met onze muis hier die door de kamer rende.
  Grote hilariteit bij onze zoon die toen dacht dat we een nieuw huisdier hadden.
  Sterkte Martine.
  Groeten
  Loes

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind muizen zooo schattig maar liefst niet onder of in mijn bed. En dat die beestjes daar dan worden opgejaagd da’s helemaal niet fijn.
  Dat je daarvan in een enorme adrenalinerush schiet, dat snap ik. Sterkte!

  Geliked door 1 persoon

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s