katten·Zwerfkatten

Zaterdag

Als jullie dit lezen ben ik op stap. Mijn moeder is in juli 75 geworden en dat vieren we met de familie in Drenthe. We zijn onder gebracht in een B & B en gaan lekker uit eten, wat wandelen en met een bootje Giethoorn verkennen. Hopen maar dat het weer meewerkt!

Er zijn wel wat zorgen om de zwerfkat. Ook nu is er voor deze twee nachten een oppas in huis. Maar vorige keer schoot dat niet op en liet hij zich nauwelijks zien. Wel is het zo dat de regelmaat er tegenwoordig goed in zit bij Dibbes. Hij komt al weken meerdere malen per dag scharrelen en om eten vragen. Ook slaapt hij sinds kort braaf in zijn hok of ligt hij bij mooi weer op de stoel in de voortuin te slapen.  Toch is het voor hem – extreem schuw als hij is- veel beter als we er gewoon zijn. Toen we met de familie dit weekend afspraken, was hij al weken zoek en rekende ik niet meer op hem. Dat hij nu toch weer komt is een fijne verrassing. Het is dus voorlopig de laatste keer dat we van huis gaan. De eerstvolgende keer is de zomervakantie van volgend jaar. Ik mag toch hopen dat hij tegen die tijd hier in huis helemaal gewend is.

Fijn weekend allemaal!

update: ik krijg net een smsje dat hij heerlijk heeft gegeten….

17 gedachten over “Zaterdag

  1. wat mooi dat je je zo ontfermt over een zwerfkat, veel andere mensen zullen er niet zo over denken! fijn weekend en veel plezier in Giethoorn ( hopelijk doet zijn naam het weer geen eer aan)

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s