katten·Zwerfkatten

Update zwerver!

Voor het eerst binnen liggen

We hebben uitgebreid geknuffeld Dibbes en ik! Hij kwam naar me toe en ik legde eten op mijn hand. Hij at het er van af en begon daarna mijn hand te likken en kopjes te geven. Daarna mocht ik hem aaien en dat heb ik heel lang gedaan. Uiteindelijk eindigde Dibbes rollend op de grond zijn buik aanbieden en ik huilend. Wat een mooie dag!

30 gedachten over “Update zwerver!

  1. Ik vond je blog van gisteren ook al zo mooi, wat geweldig dat jullie zo goed voor Dibbes zorgen en hij zo goed opknapt. Had vanochtend zelf tranen in mijn ogen toen ik je blogje las. Prachtig dat hij jullie zo vertrouwd en dat je al zo'n band met hem hebt opgebouwd. Zo zie je dat je altijd het beste af kunt gaan op je eigen gevoel zowel wat Dibbes als de aanpak van je ziekte betreft. Marja

    Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s