katten·Zwerfkatten

Zaterdag

Moe ben ik, heel erg moe. Ik slaap heel slecht op het moment, ik heb flinke nek- en schouderklachten, mijn linkerhand doet pijn en in mijn rechterarm zit weinig beweging. Dat is al 2 jaar zo maar het ging de laatste tijd veel beter. Nu gaat het helaas weer een stuk minder, ondanks twee keer per week fysiotherapie. Ook is het druk in mijn hoofd, meer dan ik eigenlijk aankan. De zwerfkat slokt veel van mijn energie op. We werken nu toe naar de Grote Finale aanstaande dinsdag: dan wordt hij gecastreerd, gechipt, krijgt hij zijn entingen en wordt hij van onder tot boven gecontroleerd door de dierenarts. Daarna zijn we flink wat euro’s lichter en kan ik hopelijk weer wat ontspannen. Zo dus.

Fijn weekend allemaal!

18 gedachten over “Zaterdag

 1. Ik heb dezelfde klachten, wat mij goed helpt is triggerpointtherapie. Dat kun jezelf doen naar behoefte. Met een balletje tegen de muur je rug, rek en schouders masseren. Helpt geweldig!
  Olga

  Like

 2. Fijn uitrusten dit weekend en vooral genieten van het feit dat jullie zo ontzettend ver gekomen zijn met Dibbes en dat hij zich thuis voelt bij jullie. Wat heerlijk dat je dit beestje zo goed kunt helpen,als je je zo moe voelt door dit alles moet je maar denken aan het feit dat je voor Dibbes zo'n groot verschil hebt kunnen maken in zijn leven. Dat moet een enorme opkikker voor je zijn en ik vind het ontzettend lief van jou/jullie. Neem niet te veel hooi op je vork voor de rest en probeer voldoende te rusten en te ontspannen. Sterkte. Marja

  Like

 3. Wij als Cvs/me patiënten moeten op onze grenzen passen. Dibbes kost nu veel energie als dat het waard is…..!! Je eigen keus. Zo zie ik het.

  Like

 4. En je vooral niets aantrekken van nare opmerkingen van mensen die je niet persoonlijk kent, je weet niets van hun intenties. Laat deze van je afglijden als water van een eend.

  Like

 5. Zelf heb ik enorm veel baat bij chiropractie.Zowel voor lichamelijke als geestelijke klachten, heb me nog nooit zo lekker in mijn vel gevoeld en kan het ook meteen merken als ik even oversla

  Like

 6. Ik gun je het allerbeste, ik hoop dat het allemaal snel beter gaat en dat de nieuwe kat de rust vind in je gezin zodat je zelf ook weer je rust kan vinden en je beter voelt. Vaak brengt spanning int koppie spanning int lijf teweeg met pijn als gevolg 😦 althans, zo werkt het bij mij…. NIET leuk allemaal….. Sterkte met alles meis!!!

  Like

 7. bij deze veel sterkte!
  je weet vast zelf wel wat het beste is voor jezelf. goedbedoelde adviezen kunnen ook weer voor onrust zorgen.
  groetjes E

  Like

 8. Soms komt er juist bij vooruitgang ook weer oude pijn naar boven. Omdat daar dan ruimte en energie voor is. Een innerlijke opruiming. Zo ervaar ik dat in ieder geval. Hart onder de riem vanaf hier.

  Like

 9. Vervelend dat je je zo voelt, maar ik ken het gevoel.. jammer dat je zwerfkat zoveel energie slurpt, kat moet je je juist energie geven. Hopelijk komt het snel goed! beterschap

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s