katten

Dibbesdingen

Zeg wat is dat!
Een doos.
Wat zeg ik.
Mijn doos!
Van mij!
Ik wil erin.
Maar hoe?
Dan maar papier slopen
Hard werken hoor!
Valt nog niet mee,
om Dibbes te zijn
en in een doos te kruipen.
O, wacht eens.
Nou gaat het mens
op de bank zitten.
Moet ik dáár weer heen…
Druk, druk,
valt allemaal niet mee…
 zo liggend op een stapel dekens.
Nou maar hopen 
dat zij blijft zitten.
Want anders moet ik
ook weer opstaan.
Zo gaat dat,
ik hobbel de hele dag
achter de opperkat aan…

11 gedachten over “Dibbesdingen

 1. Genieten doe ik altijd van de kattenverhalen en foto's! Ook hier een kat die me op de voet volgt, dat ik nog niet één keer gigantisch door hem gevallen ben (wel regelmatig gestruikeld en tegen een deurpost beland…..auwww) mag toch écht wel een wonder heten. Waar de hond wat moeite mee heeft, volgen aan de voet, is dat voor deze kater géén enkel probleem……

  Veronique.

  Like

 2. Ow Dibbes wat heb je het toch vreselijk zwaar bij het vrouwtje. We zullen haar eens flink toe spreken dat ze gewoon even rustig blijft zitten zodat je lekker rustig van je nieuwe mandje kunt genieten. Je staat wel super lief op de foto's. 🙂

  Like

 3. Ow Dibbes wat heb je het toch vreselijk zwaar bij het vrouwtje. We zullen haar eens flink toe spreken dat ze gewoon even rustig blijft zitten zodat je lekker rustig van je nieuwe mandje kunt genieten. Je staat wel super lief op de foto's. 🙂

  Like

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s